Σύζυγος Β. Λεβέντη: Ο φόβος τον έκανε να καθυστερεί να κάνει το εμβόλιο

Σύζυγος Β. Λεβέντη: Ο φόβος τον έκανε να καθυστερεί να κάνει το εμβόλιο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 20:07 Δημιουργία 27/09/21, 19:35
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Μάχη με τον κορονοϊό εξακολουθεί να δίνει στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού» ο Β. Λεβέντης, με τη σύζυγό του να δηλώνει πως ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δεν είχε εμβολιαστεί, καθώς φοβόταν τις θρομβώσεις λόγω των προβλημάτων υγείας του.

«Δεν το είχε κάνει το εμβόλιο. Το παρέτεινε το εμβόλιο γιατί είχε ανεβασμένη κρεατινίνη, ανεπάρκεια νεφρών που έλεγαν οι νεφρολόγοι ότι πρέπει να κάνει αιμοκάθαρση, έσπαγαν αγγειάκια στα χέρια του και φοβόταν τις θρομβώσεις. Και ο φόβος τον έκανε να καθυστερεί να κάνει το εμβόλιο. Για θέματα υγείας. Εμείς στην οικογένεια είμαστε όλοι εμβολιασμένοι. Και η εγγονή μου που είναι 13 ετών. Πάσχει και από σακχαρώδη διαβήτη και έχει πολλές ευαισθησίες» ανέφερε χαρακτηριστικά η σύζυγός του.

Όπως σημείωσε, όλη η οικογένειά του τον παρότρυνε να εμβολιαστεί. «Μου έλεγε: "Ας περιμένω λίγο ακόμα…" Είμαι πολύ διακριτικός άνθρωπος, δεν είμαι καταπιεστική και σέβομαι την προσωπικότητα του άλλου, δεν επιβάλλομαι. Είναι σκληρές στιγμές, να μην τις ζει κανένας. Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Προσπαθώ. Προσεύχομαι…», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αν σου άρεσε κάνε