Τ. Θεοδωρικάκος: Στη Δικαιοσύνη όλες οι υποθέσεις με απάτες αντιεμβολιαστών

Τ. Θεοδωρικάκος: Στη Δικαιοσύνη όλες οι υποθέσεις με απάτες αντιεμβολιαστών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 10:07 Δημιουργία 26/09/21, 09:20
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

«Όλες οι σχετικές υποθέσεις πρέπει να πάνε αμέσως στη Δικαιοσύνη», διεμήνυσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη σχετικά με τις απάτες αντιεμβολιαστών, μιλώντας για την παρέμβασή του, προκειμένου να βάλει τέλος στα fake news που διαδίδονται μέσω Διαδικτύου και θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

«Η χώρα έχει ανάγκη να προχωρήσει μπροστά, με ασφάλεια, με ενότητα και δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε διάφορες ομάδες που καθοδηγούνται από την ανευθυνότητα, την οπισθοδρομική στάση και τον παραλογισμό ή και κάθε είδους ιδιοτέλεια, να δημιουργήσουν αναστάτωση στην κοινωνία», τόνισε ο Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο ίδιος πρόσθεσε, μάλιστα, ότι μετά την ανακοίνωση, πολλοί είναι οι πολίτες που συνδράμουν το έργο των αρχών για τον εντοπισμό τέτοιων περιπτώσεων.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Σάββατο παρουσιάστηκε έγγραφο σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, στο οποίο φαίνεται η προσπάθεια εξαπάτησης πολιτών, από τους οποίους ζητούν χρήματα επιτήδειοι έτσι ώστε να τους εξασφαλίσουν ότι δεν θα έχουν καμία επίπτωση στην περίπτωση μη τήρησης των μέτρων ή μη εμβολιασμού κατά της Covid.

Αν σου άρεσε κάνε