Κόντρα με φόντο την ηγεμονία του προοδευτικού χώρου Παππά- Λοβέρδου στη Βουλή

Κόντρα με φόντο την ηγεμονία του προοδευτικού χώρου Παππά- Λοβέρδου στη Βουλή

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 16:06 Δημιουργία 15/07/21, 16:02
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Έντονο διάλογο για το κόμμα που θα πρωταγωνιστήσει το επόμενο διάστημα στον χώρο των προοδευτικών δυνάμεων είχε ο Ανδρέας Λοβέρδος με τον Νίκο Παππά στην Βουλή στο περιθώριο συνεδρίασης για το νομοσχέδιο που αφορά την ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Το περιστατικό συνέβη όταν ο κ. Λοβέρδος πηγαίνοντας προς το βήμα της Ολομέλειας πέρασε δίπλα από το έδρανο του κ. Παππά.


Σύμφωνα με παριστάμενους βουλευτές ο διάλογος έχει ως εξής:

Νίκος Παππάς: θα μιλήσεις και για εμάς;

Ανδρέας Λοβέρδος: Κάτι θα πω. Αφού εσείς έχετε 32% και δεν ξέρετε τι να το κάνετε

Νίκος Παππάς: Θα μας το πάρεις;

Ανδρέας Λοβέρδος: Και θα σας το πάρω και ξέρω τι θα το κάνω

Στην συνέχεια ο κ. Λοβέρδος καυτηρίασε κατά την βασική του τοποθέτηση την πολυφωνία όπως είπε του ΣΥΡΙΖΑ για το ζήτημα των εμβολίων. «Αδυνατώ να κατανοήσω την πολυφωνία της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο κρίσιμο ζήτημα των εμβολίων. Χθες στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ αμφισβήτησε την ασφάλεια του εμβολίου. Πως είναι δυνατόν η αξιωματική αντιπολίτευση να είναι τόσο πολυφωνική σε αυτό το ζήτημα;» είπε για να προσθέσει με νόημα: «Ο τόπος έχει ανάγκη από προοδευτικό πρωταγωνιστή που λείπει στον χώρο των προοδευτικών δυνάμεων. Εμείς είμαστε μικρό κόμμα. Οι πολίτες απαιτούν μετριοπάθεια, αποτελεσματικότητα και χρησιμότητα στην εκφορά του λόγου».

Αν σου άρεσε κάνε