Δριμύ κατηγορώ βουλευτών της ΝΔ για την υπόθεση του Ν. Παππά

Δριμύ κατηγορώ βουλευτών της ΝΔ για την υπόθεση του Ν. Παππά

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 14:38 Δημιουργία 14/07/21, 14:36
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Δριμύ κατηγορώ των βουλευτών της ΝΔ, Δημήτρη Μαρκόπουλου και Άννας Μάνη- Παπαδημητρίου, κατά του πρώην υπουργού Νίκου Παππά, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής για την αποδοχή ή μη της πρότασης της Προανακριτικής Επιτροπής να του ασκηθεί δίωξη για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών του 2016.

«Καλές οι γενικές επισημάνσεις του κ. Παππά όμως δεν είναι σχολιαστής. Να μας απαντήσει λοιπόν πόσα μηνύματα είχε στείλει ή λάβει από τον κ. Καλογρίτσα», κάλεσε τον πρώην υπουργό ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Μαρκόπουλος και συνέχισε: «Να απαντήσει εάν γνώριζε για εικονικές συμβάσεις. Να πει εάν ζητούσε βοήθειες από επιχειρηματίες όπως οι Κοντομηνάς και Μαρινάκης. Ο κ. Παππάς δεν είναι σχολιαστής. Να μιλήσει τώρα», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στον κ. Καλογρίτσα, ο βουλευτής της ΝΔ είπε ότι «κάποιοι σχολίασαν το ότι τον πίεσα σκληρά να μιλήσει. Πιστεύω ακράδαντα πως ο Καλογρίτσας επέλεξε να πει λίγα. Να κρατήσει μέσα του τα ...πολλά. Ήταν σάρκα από τη σάρκα του ΣΥΡΙΖΑ. Απέδειξε πως το «αριστερό αίμα, νερό δεν γίνεται». Οι 14 ημέρες που κέρδισε αρνούμενος να έλθει να καταθέσει δήθεν για τον εμβολιασμό του ήταν καθοριστικές. Άλλαξαν πράγματα. Σε αυτές της ημέρες παίχτηκαν πολλά», είπε ο κ. Μαρκόπουλος.

Η βουλευτής Πιερίας της ΝΔ, 'Αννα Μάνη-Παπαδημητρίου χαρακτήρισε «αδιάσειστα» τα στοιχεία του πορίσματος. Σημείωσε ότι το επιχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ ότι ήθελε να βάλει τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο είναι ο "μανδύας" των ενεργειών του και ότι αυτό που ήθελε στην πραγματικότητα να κάνει ήταν να ελέγξει το τηλεοπτικό τοπίο, να χειραγωγήσει τα μέσα ενημέρωσης, να προωθήσει τις πολιτικές του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αν σου άρεσε κάνε