Α. Γεωργιάδης: Εκπληκτική η προσέλευση των 30-39 για εμβολιασμό

Α. Γεωργιάδης: Εκπληκτική η προσέλευση των 30-39 για εμβολιασμό

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 16:04 Δημιουργία 28/04/21, 15:43
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Έκκληση έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, σε όσους πολίτες δεν έχουν ακόμα κατοχυρώσει το ραντεβού του εμβολιασμού τους να σπεύσουν να το κάνουν.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στα Παραπολιτικά 90,1, ο υπουργός δήλωσε πως είναι εκπληκτική η προσέλευση των νέων ηλικίας 30 έως 39 ετών στους εμβολιασμούς και παράλληλα τόνισε ότι όσο υποχωρεί η πανδημία τόσο θα περιορίζονται τα μέτρα ενώ είπε πως η απάντηση στον κορωνοϊό είναι το εμβόλιο.

Σχετικά με την εστίαση, είπε πως από σήμερα ξεκινά η καταβολή των χρημάτων για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 7 ενώ, όσον αφορά τον τουρισμό είπε αυτοί που δεν εμβολιάζονται είναι πιθανό να θέσουν σε κίνδυνο τον κλάδο.

«Η προσπάθεια του αρχηγού της αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα να παρουσιάσει την Ελλάδα ότι απέτυχε στη διαχείριση του κορωνοϊού δεν του προσφέρει πολιτικά οφέλη και βλάπτει την εικόνα της χώρας» σχολίασε ο υπουργός, συμπληρώνοντας πως η διεθνής αντίληψη λέει πως η Ελλάδα πήγε καλά στη διαχείριση του κορωνοϊού.

Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση Τζανακόπουλου, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως του είναι αδύνατον να πιστέψει πως ένας εκλεγμένος βουλευτές μιλάει για εκκαθαρίσεις ανθρώπων, ενώ συνεχάρη τα Παραπολιτικά για την αποκάλυψη.

Αν σου άρεσε κάνε