Φίλης κατά Χρυσοχοϊδη: Επικίνδυνη για τη Δημοκρατία η παραμονή του στο υπουργείο

Φίλης κατά Χρυσοχοϊδη: Επικίνδυνη για τη Δημοκρατία η παραμονή του στο υπουργείο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 14:40 Δημιουργία 08/03/21, 14:20
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Για αστυνομοκρατία κατηγόρησε ο Νίκος Φίλης την κυβέρνηση, μετά τα επεισόδια στην πλατεία Νέας Σμύρνης, ενώ παράλληλα, αναφερόμενος στο Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, τόνισε πως η παραμονή του στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είναι επικίνδυνη για την Δημοκρατία.

«Ζούμε κρίσιμες στιγμές. Η κοινωνία αγωνιά για την επέκταση της πανδημίας και για την ανικανότητα της κυβέρνησης να την αντιμετωπίσει. Η μόνη σταθερά της κυβέρνησης είναι η αστυνομοκρατία και η άγρια καταστολή σαν αυτή που έζησαν οι κάτοικοι της Νέας Σμύρνης, παρά τα ψέματα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη που θα αναγκαστεί να τα καταπιεί ο κ. Χρυσοχοϊδης ο οποίος παραμένει σε αυτή την θέση που είναι επικίνδυνο για την Δημοκρατία της χώρας» είπε ο κ. Φίλης στη Βουλή.

Ο Ν. Φίλης, υποστήριξε τους εκπαιδευτικούς που διαμαρτύρονται για το σύστημα αξιολόγησης που προωθεί το υπουργείο Παιδείας, ενώ η με τη σειρά της η υφυπουργός Παιδείας Ζέτα Μακρή σημείωσε για τα γεγονότα στην Νέα Σμύρνη πως «είναι απόλυτα καταδικαστέα εφόσον έχουν γίνει όπως παρουσιάζονται».

Αν σου άρεσε κάνε