«Μύδροι» Τσίπρα για «Μήδεια» και νομοσχέδιο ΜΜΕ

«Μύδροι» Τσίπρα για «Μήδεια» και νομοσχέδιο ΜΜΕ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 17:38 Δημιουργία 17/02/21, 17:19

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης με παρέμβασή του στο κοινοβούλιο ανέφερε ότι το «επιτελικό κράτος» αποδείχθηκε «ανίκανο» να αντιμετωπίσει την χιονόπτωση με αποτέλεσμα χιλιάδες νοικοκυριά να μείνουν χωρίς ρεύμα.

Ο Αλέξης Τσίπρας υποστήριξε ότι η αιτία των προβλημάτων που προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες είναι η επιλογή της κυβέρνησης να ασχολείται αποκλειστικά με την επικοινωνία. «Αυτό το περιβόητο επιτελικό κράτος είναι κράτος σαράβαλο που διοικείται από γκολντεν μπόις με χρυσοπληρωμένα συμβόλαια και από κάτω διαλυμένο κράτος. Υποστελεχωμένος ο ΔΕΔΔΗΕ χωρις προσωπικό να αποκαταστήσει τις βλάβες. Δεν προσλάβατε τεχνικούς και συνεργεία αλλά προσλάβατε γκολντεν μποις για να ξεκινήσει η ιδιωτικοποίηση του ΔΕΔΔΗΕ.

Παράλληλα μιλώντας γστην τοποθέτηση του για το νομοσχέδιο των ΜΜΕ κατήγγειλε ότι η κυβέρνηση προωθεί χαριστικές ρυθμίσεις για ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών και προωθεί αυξήσεις στους μισθούς «των golden boys» της ΕΡΤ.

Κλείνοντας μάλιστα την τοποθέτησή του, ανακοίνωσε την αποχώρηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ από την διαδικασία.

Απαντώντας ο υπουργός Επικρατείας Θεόδωρος Λιβάνιος, υπερασπίστηκε την ΕΡΤ λέγοντας ότι «Για πρώτη φορά η ΕΡΤ αναβαθμίστηκε ποιοτικά και έχει νέο πρόγραμμα και δελτίο ειδήσεων που βλέπεται» και πρόσθεσε: «Όταν όλη η Ελλάδα ασχολιόταν με τις διακοπές του κ. Τσίπρα σε κότερο λίγες ημέρες μετά την τραγωδία στο Μάτι η ΕΡΤ δεν το πρόβαλε».

Αν σου άρεσε κάνε