«Παράθυρο» Χρυσοχοϊδη σε απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα

«Παράθυρο» Χρυσοχοϊδη σε απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 15:36 Δημιουργία 03/02/21, 14:59

«Παράθυρο» σε απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα άνοιξε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, τονίζοντας πως το συγκεκριμένο μέτρο θα πρέπει πρώτα να αξιολογηθεί προσεχτικά.

Συγκεκριμένα, ο κ. Χρυσοχοΐδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και σε ερώτηση για το εάν κρίνεται απαραίτητο ένα αυστηρό απαγορευτικό για δύο εβδομάδες, υπογράμμισε ότι βρισκόμαστε σε ένα «πολύ κρίσιμο σημείο καμπής», σημειώνοντας ότι όλα τα δεδομένα θα τεθούν στην κρίση των λοιμωξιολόγων, οι οποίοι αναλόγως θα λάβουν και τις απαραίτητες αποφάσεις.

Ωστόσο, ο ίδιος επεσήμανε ότι «ίσως να χρειαστεί να ληφθούν αυστηρότερα μέτρα σε τοπικό επίπεδο, πριν διολισθήσουμε σε δύσκολες καταστάσεις», αναφέροντας ως παράδειγμα την Αχαΐα, αλλά και άλλες περιοχές της χώρας που βρίσκονται σε ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση.

Επιβεβαίωσε επίσης ότι αύριο, Πέμπτη θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.

Ο υπουργός είπε πως το βράδυ χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, διότι οι ελεγκτικές αρχές έχουν κουραστεί, ενώ τόνισε ότι χθες υπήρξε μια δραστηριότητα, προκειμένου να σταματήσει το θέμα των όρθιων που βρίσκονται έξω από τα καταστήματα.

Αν σου άρεσε κάνε