Αισιοδοξία Κ. Μπακογιάννη για τον Βοτανικό

Αισιοδοξία Κ. Μπακογιάννη για τον Βοτανικό

ΠΟΛΙΤΙΚΗ Δημιουργία 20/12/20, 14:07

Αισιόδοξος για το σχέδιο του Βοτανικού δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

«Η Διπλή Ανάπλαση είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό έργο όχι μόνο για την πόλη της Αθήνας, αλλά και για την οικογένεια του Παναθηναϊκού», είπε ο κ. Μπακογιάννης.

Για να συνεχίσει λέγοντας: «Είναι ένα έργο που μπορεί να προσφέρει πολλές θέσεις εργασίας γιατί είναι ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα, το οποίο όχι μόνο θα μας επιτρέψει ξανακερδίσουμε ελεύθερο χώρο πρασίνου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, αλλά ταυτόχρονα θα μας επιτρέψει να βάλουμε στον επιταχυντή την ευρύτερη περιοχή του Βοτανικού, μία περιοχή ξεχασμένη για πάρα πολλά χρόνια».

«Εμείς προχωράμε σύμφωνα με το μνημόνιο συνεργασίας που έχουμε υπογράψει. Συγκρατώ την πολύ καλή διάθεση του κ. Γιαννακόπουλου, ο οποίος συμφώνησε να συμμετάσχει σε μία ομάδα εργασίας για το γήπεδο μπάσκετ. Είναι ένα έργο εξαιρετικά δύσκολο, σύνθετο, όλοι το ξέρουμε, προσωπικά είμαι αισιόδοξος», πρόσθεσε.

Αναφορικά με τις εμπορικές χρήσεις, ο κ. Μπακογιάννης υπογράμμισε ότι «πρόκειται για μία συλλογική προσπάθεια, υπάρχει ένας κοινός στόχος, καθένας έχει αναλάβει ξεκάθαρα τις ευθύνες του. Αυτές οι ευθύνες έχουν περιγραφεί, οπότε τώρα πρέπει να μη χάσουμε καθόλου χρόνο, να προχωρήσουμε άμεσα, ώστε να έχουμε πετύχει τη δημοπράτηση του γηπέδου όσο γίνεται νωρίτερα και σίγουρα εντός του χρονοδιαγράμματος».

Αν σου άρεσε κάνε