Ερώτηση Σκουρλέτη σε Θεοδωρικάκο για το Μεγάλο Περίπατο της Αθήνας

Ερώτηση Σκουρλέτη σε Θεοδωρικάκο για το Μεγάλο Περίπατο της Αθήνας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ Δημιουργία 30/10/20, 19:58

Τις ενέργειες στις οποίες σκοπεύει να προβεί το υπουργείο Εσωτερικών μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τον «Μεγάλο Περίπτατο» της Αθήνας, ζητά να πληροφορηθεί ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, σε ερώτηση προς τον υπουργό Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκο.

Ο κ. Σκουρλέτης, αφού χαρακτηρίζει «πανάκριβο» τον «Μεγάλο Περίπατο» της Αθήνας, επισημαίνει πως «όλες οι οικονομικές αποφάσεις των αρμοδίων υπηρεσιών του δήμου Αθηναίων για την κατασκευή του, βασίστηκαν στην Υπουργική Απόφαση που ακύρωσε το ΣτΕ».

Κατόπιν αυτών, ο Πάνος Σκουρλέτης ερωτά τον υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο «σε ποιες ενέργειες προτίθεται να προβεί, προκειμένου να εξασφαλιστεί η συμμόρφωση της Διοίκησης στην εκδοθείσα από το ΣτΕ απόφαση» καθώς και «ποιες οι συνέπειες της απόφασης του ΣτΕ ως προς την νομιμότητα και κανονικότητα των δαπανών (ύψους περίπου 2 εκ. ευρώ) του δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο εποπτείας και παρακολούθησης της εκτέλεσης του Προϋπολογισμού, καθώς και της διαδικασίας διακριτής παρακολούθησης των δαπανών των ΟΤΑ λόγω μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας και της οικονομίας από τον COVID - 19».

Αν σου άρεσε κάνε