Λάβρος ο Σαμαράς κατά του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση Παπαγγελόπουλου

Λάβρος ο Σαμαράς κατά του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση Παπαγγελόπουλου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ Δημιουργία 22/07/20, 21:21

Με «σπασμένα τα φρένα» επιτέθηκε κατά του ΣΥΡΙΖΑ ο Αντώνης Σαμαράς κατά την ομιλία του πρώην πρωθυπουργού στη Βουλή το απόγευμα της Τετάρτης σχετικά με την υπόθεση παραπομπής του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στη Δικαιοσύνη για τους χειρισμούς στην υπόθεση Novartis.

Ο κ. Σαμαράς έκανε αναφορά στις καταγγελίες των «κουκουλοφόρων» μαρτύρων και στις ενέργειες των εισαγγελέων, τονίζοντας πως όταν έψαξε στη δικογραφία να βρει τι ερώτηση έκαναν ο εισαγγελείς στο μάρτυρα δεν βρήκε τίποτα, είτε «οι εισαγγελείς εκμαίευαν από τους μάρτυρες ακόμα πιο επιβαρυντικές καταγγελίες από τα ήδη εξωφρενικά που είχαν καταθέσει».

Ο πρώην πρωθυπουργός τόνισε ότι «γι' αυτό μίλησα εξ αρχής για συμμορία, είχα υποχρέωση να αντιδράσω, ήξερα και πού το πήγαιναν: Ήθελαν να πάνε στις εκλογές με κορυφαία στελέχη της ΝΔ υπό κατηγορία».

«Φανταστείτε τι θα γινόταν να πηγαίναμε σε εκλογές με 2-3 από εμάς προφυλακισμένους» είπε.

Ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε ότι η αντίδρασή του, διά της νομικής οδού, ήταν μονόδρομος. «Το "μέχρι τέλους" είναι στάση ζωής, απαιτεί ένα κώδικα αξιών που εσείς δεν έχετε».

«Στις 18 Μαΐου 2018 είχα πει ότι επί λέξει ότι έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, αλλά εσείς είστε όμηροι του Παπαγγελόπουλου» είπε ο κ. Σαμαράς και σημείωσε ότι από την προανάκριση και μόνο προκύπτουν 8 κατηγορίες κατά του κ. Παπαγγελόπουλου.

«Στην πραγματικότητα δεν σας κυνηγάει ο Σαμαράς, οι δικοί σας σας κυνηγάνε» υπογράμμισε.

Αν σου άρεσε κάνε