Ο Παπαγγελόπουλος διαψεύδει τα περί ψυχρών σχέσεων με Τσίπρα και Παππά

Ο Παπαγγελόπουλος διαψεύδει τα περί ψυχρών σχέσεων με Τσίπρα και Παππά

ΠΟΛΙΤΙΚΗ Δημιουργία 24/06/20, 19:38

Την εκτίμησή του στους Αλέξη Τσίπρα και Νίκο Παππά εξέφρασε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, συνομιλώντας την Τετάρτη με κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ότι δεν υπάρχει απόσταση μεταξύ των όσων ο ίδιος καταθέτει στην προανακριτική και στην στάση που τηρεί η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ενώ υποστήριξε ότι το ηχητικό ντοκουμέντο που αποκαλύφθηκε την περασμένη Δευτέρα ισχυροποιεί τόσο τον ίδιο όσο και τον κ. Παππά.

«Και ο Παππάς και εγώ βγαίνουμε πιο ισχυροί μετά το τελευταίο απεγνωσμένο τέχνασμά τους» είπε χαρακτηριστικά για να προσθέσει »εξακολουθώ να αγαπώ και να εκτιμώ τον Τσίπρα και τον Παππά και όλες οι προσπάθειες να δημιουργήσουν κάποια έριδα ανάμεσά μας θα πέσουν στο κενό. Οι έντιμοι άνθρωποι δεν χαλάνε έτσι τις σχέσεις τους».

Ο ίδιος επιτέθηκε για μια ακόμα φορά στην ΝΔ λέγοντας «αφού δοκίμασαν ανεπιτυχώς να υποστηρίξουν ότι ο Τσίπρας κι ο Παππάς με έχουν εγκαταλείψει, προσπαθούν τώρα να ισχυριστούν ότι παίρνω αποστάσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Παππά.

Έχω πει επανειλημμένα ότι διαπίστωσα πως στην Αριστερά οι άνθρωποι είναι έντιμοι και δεν πουλάνε τους φίλους τους όπως κάποιοι άλλοι. Βγαίνω και λέω ότι ο Τσίπρας είναι έντιμος. Αυτός μου έδωσε την ατζέντα να κυνηγάω τη διαφθορά. Ο Παππάς με παίρνει σε όλες τις δύσκολες στιγμές και ζητάει να μιλήσει και στη γυναίκα μου. Αυτή είναι η ανθρωπιά και λένε με έχουν εγκαταλείψει κι εγώ τους δίνω. Τι να δώσω; έχουν κάνει τίποτα;».

Ο κ. Παπαγγελόπουλος επέμεινε πως το ηχητικό που εμφανίζει τον κ. Παππά να υποστηρίζει ότι κάποιοι έβγαζαν πολλά λεφτά «είναι ατράνταχτη απόδειξη της αθωότητας. Όχι μόνο της δικής μου, γιατί δεν αναφέρομαι πουθενά και προσπαθούν με τεχνάσματα να με εμπλέξουν. Αν διαβάσει κανείς προσεκτικά χωρίς εμπάθεια ο Παππάς λέει ότι μπλέχτηκε στην υπόθεση με παρέμβαση. Με τηλεφώνημα του Νετανιάχου τον οποίο αποκαλεί “Μπίμπι”. Από όσα φέρεται να λέει ο Παππάς αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κι εγώ δεν του καθίσαμε. Αυτός λέει φέρτε την Τουλουπάκη κάντε το ένα και το άλλο. Απειλεί και εκβιάζει».

Ο ίδιος επανέλαβε ότι ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δεν τον πίεσε «δεν με απείλησε. Δεν το θεωρώ παρέμβαση».

Παράλληλα, υποστήριξε ότι η εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη είναι ανεξάρτητη.

Αν σου άρεσε κάνε