Κόντρα στη Βουλή μεταξύ Βρούτση και Τζανακόπουλου

Κόντρα στη Βουλή μεταξύ Βρούτση και Τζανακόπουλου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 17:47 Δημιουργία 23/10/19, 17:42

Εντονότατα αντιπαράθεση σημειώθηκε την Τετάρτη στην Ολομέλεια της Βουλής μεταξύ του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Η κόντρα ξέσπασε με αφορμή το πρωτοσέλιδο της Αυγής που αναφέρεται στον υπουργό αλλά επεκτάθηκε και σε άλλα θέματα χωρίς να λείπουν οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί.

Μιλώντας στη Βουλή ο υπουργός Εργασίας αναφέρθηκε στην εφημερίδα Αυγή, που σε σημερινό πρωτοσέλιδο ασκεί σφοδρή κριτική και κάνει λόγο για fake news αναφορικά με τις εκκρεμείς συντάξεις.

Ο χαρακτηρισμός “φυλλάδα” προκάλεσε την έντονη αντίδραση από το ΣΥΡΙΖΑ. «Είναι πολύ μικρός ο κ.Βρούτσης να χαρακτηρίζει την Αυγή που έδωσε αγώνες για την δημοκρατία» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δ. Τζανακόπουλος. Και συνέχισε τα βέλη προς τον υπουργό λέγοντας «να αφήσει τα fake news και να μην κατεδαφίζει τα εργασιακά δικαιώματα».

Το λόγο ζήτησε εκ νέου ο Γ. Βρούτσης ο οποίος απάντησε στο Δ. Τζανακόπουλο λέγοντας «είναι γνωστό το ύφος, το ήθος του και ο τρόπος με τον οποίο μιλά» και συμπλήρωσε «αυτοί ήσασταν τέσσερα χρόνια, με ψέματα παραμυθιάσατε την κοινή γνώμη με ψέματα λειτουργούσατε».

Αν σου άρεσε κάνε