Επιστρέφουν στην ΟΣΥ 30 οδηγοί και υπάλληλοι με εντολή του υπ. Μεταφορών

Επιστρέφουν στην ΟΣΥ 30 οδηγοί και υπάλληλοι με εντολή του υπ. Μεταφορών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 14:25 Δημιουργία 09/08/19, 14:20

Στην ΟΣΥ επιστρέφουν 30 οδηγοί και υπάλληλοι, που ήταν αποσπασμένοι σε κόμματα και πολιτικά πρόσωπα, τα οποία δεν εξελέγησαν, στο πλαίσιο των ενεργειών με στόχο τη βελτίωση των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας.

Το «πακέτο» ενεργειών συμφωνήθηκε σε συνάντηση που είχαν στο υπουργείο Μεταφορών ο Γιάννης Κεφαλογιάννης με τον πρόεδρο του ΟΑΣΑ, Ιωάννη Σκουμπούρη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού, Νίκο Αθανασόπουλο.

Πιο αναλυτικά, με βάση τις κατευθυντήριες «γραμμές» του κ. Κεφαλογιάννη, επαναλειτουργούν αλλά και ενισχύονται με περισσότερες βάρδιες εκδοτήρια σε σταθμούς του μετρό με υψηλή τουριστική κίνηση, όπως Ακρόπολη, Μοναστηράκι, Θησείο, Σύνταγμα και Σταθμός Λαρίσης.

Παράλληλα, το υπουργείο Μεταφορών ήρθε σε συνεννόηση με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την συνδρομή της Αστυνομίας στους ελέγχους εισιτηρίων.

Επίσης, το υπουργείο έδωσε κατεύθυνση στον ΟΑΣΑ για τον περαιτέρω εμπλουτισμό των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Τέλος, αποφασίστηκε η ενεργοποίηση δευτεροβάθμιου υγειονομικού ελέγχου στην ΟΣΥ, καθώς διαπιστώθηκε ότι την τρέχουσα περίοδο μεγάλος αριθμός οδηγών βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια.

Αν σου άρεσε κάνε