Παραιτήθηκε από αντιπρόεδρος του Ποταμιού ο Μαυρώτας

Παραιτήθηκε από αντιπρόεδρος του Ποταμιού ο Μαυρώτας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 13:18 Δημιουργία 17/07/19, 12:29

Tον λόγο για τον οποίο αποδέχτηκε την πρόταση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να αναλάβει την θέση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού εξήγησε ο πρώην βουλευτής και πρώην - πλέον - αντιπρόεδρος του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς, μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΘΕΜΑ 104,6.

«Με πήρε τηλέφωνο ο πρωθυπουργός προχτές το πρωί, μου είπε ότι θέλει να αναλάβω τη συγκεκριμένη θέση, κατά τη γνώμη μου είναι πολύ τιμητικό το γεγονός ότι σε παίρνει ο πρωθυπουργός ξέροντας ότι ανήκεις σε άλλο κόμμα και σου ζητάει μία συγκεκριμένη αποστολή, η αγάπη μου για τον αθλητισμό και για το συγκεκριμένο αντικείμενο είναι δεδομένη και τελικά απάντησα έτσι καταφατικά θεωρώντας ότι μπορώ να προσφέρω σε αυτό το χώρο και πολιτική κατά τη γνώμη μου είναι και πράξεις, δεν είναι μόνο λόγια και διακηρύξεις και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω.

Ήμουν αντιπρόεδρος στο Ποτάμι, ουσιαστικά δεν μπορούσε η προσωπική μου αυτή απόφαση να δεσμεύσει το Ποτάμι, και για αυτό έθεσα την παραίτηση μου στη διάθεση του πολιτικού συμβουλίου, παραμένω ως μέλος στο Ποτάμι, νομίζω ότι αυτό θα ήταν πρέπον γιατί ήταν μία προσωπική απόφαση η συγκεκριμένη. Ο Σταύρος ήταν επιφυλακτικός στο να αναλάβω μία τέτοια θέση γιατί συμβόλιζε κάποια πράγματα, αλλά του εξήγησα ότι είναι μία προσωπική απόφαση, έχει συναισθηματικά κίνητρα και χαρακτηριστικά, το δέχτηκε», είπε ο κ. Μαυρωτάς.

Αν σου άρεσε κάνε