Ρίχνει λάδι στη φωτιά παρά την προειδοποίηση της Φώφης

Ρίχνει λάδι στη φωτιά παρά την προειδοποίηση της Φώφης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 18:06 Δημιουργία 09/06/19, 17:05

Νέες αιχμές, ομολογουμένως πιο διακριτικές, άφησε ο εκλεγμένος εκ νέου ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ κατά της απόφασης της ηγεσίας του Κινήματος για παραγκωνισμό του Ευάγγελου Βενιζέλου που οδήγησε σε διαζύγιο.

Όσον αφορά στη σύγκρουση μεταξύ Βενιζέλου και Γεννηματά, δήλωσε: «Αυτή η σύγκρουση έπρεπε να είχε αποφευχθεί» ενώ πρόσθεσε ότι «στόχος του Κινήματος Αλλαγής πρέπει να είναι το διψήφιο ποσοστό ώστε να ξεκινήσει μία νέα πορεία στο πολιτικό σκηνικό της χώρας».

Υπενθυμίζουμε πως η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής είχε τοποθετηθεί απόλυτα σε αντίστοιχη κριτική που έκανε και τότε ο Νίκος Ανδρουλάκης, αλλά και ο πρώην πρωθυουργός Κώστας Σημίτης. «Ο καθένας στον ρόλο του» είχε διαμηνύσει η Φώφη Γεννηματά, «δεν συναποφασίζουμε» τόνισε μεταξύ άλλων.

«Ο λαός αντέδρασε στην υποκρισία και την καταδίκασε στην κάλπη», δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ έκανε λόγο για εργαλειοποίηση κοινωνικών παροχών ως προεκλογική δωροδοκία λίγο πριν τις ευρωεκλογές. Παράλληλα, για το πάρτι τροπολογιών στη Βουλή την τελευταία εβδομάδα, υπογράμμισε ότι «καταδίκαζαν τις παλαιοκομματικές πρακτικές μόνο για να τις εφαρμόσουν εις την νιοστή» είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής,.

Αναφερόμενος στην οικονομία είπε ότι «το όποιο πλεόνασμα δημιουργείται από την υπερφορολόγηση και τη σημαντική μείωση των δημοσίων επενδύσεων, εμποδίζει την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και έχει ως αποτέλεσμα στο τέλος να περιορίζονται τα έσοδα του κοινωνικού κράτους»

«Οφείλουμε να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις, το χρωστάμε στα μέλη και στους φίλους μας που έμειναν στα δύσκολα», συμπλήρωσε ο κ. Ανδρουλάκης

Αν σου άρεσε κάνε