Βούτσης για τη μετάταξη της πρώην συζύγου του: Δεν αισθάνομαι απολογούμενος

Βούτσης για τη μετάταξη της πρώην συζύγου του: Δεν αισθάνομαι απολογούμενος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 14:45 Δημιουργία 06/06/19, 13:59

«Δεν αισθάνομαι απολογούμενος», δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, η πρώην σύζυγος του οποίου προσελήφθην στις υπηρεσίες του Κοινοβουλίου στο 93', μαζί με άλλους ημετέρους βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Βούτσης μάλιστα δήλωσε στην ενημέρωση που έκανε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ότι τυχόν εξαιρέσεις, ακόμα και συγγενικών προσώπων, δεν θα ήταν σωστές γιατί «θα αδικούσαν πρόσωπα».

Σε ό,τι αφορά νέους διορισμούς, μίλησε για «οριακούς αριθμούς» καθώς σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από μετατάξεις και αποσπάσεις και συμβάσεις ορισμένου χρόνου (έως τριετία) έγιναν 18 νέες προσλήψεις.

Διαβεβαίωσε, δε, ότι, υπό την δική του προεδρία, όλα έγιναν με διαφάνεια, ενώ συμβασιούχοι, και αποσπασμένοι υπάλληλοι από προηγούμενες θητείες Προέδρων της Βουλής (από το 2003 όπως είπε) αντιμετωπίστηκαν «χωρίς εξαιρέσεις».

Στο προνομιακό μισθολογικά περιβάλλον της Βουλής μετατάσσονται, από άλλες υπηρεσίες, εκτός από την πρώην σύζυγος του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, κυρία Σοφία Βογιατζή, η διευθύντρια του γραφείου του πρώην υφυπουργού Παιδείας, Κώστα Ζουράρι, Άλκηστη Ματθίλδη-Μιχαηλίδου, η ειδική σύμβουλος του κ. Σταθάκη, κυρία Αικατερίνη Μπούμπα, και η προϊσταμένη της Επιτροπής της Βουλής για τον έλεγχο του Πόθεν Έσχες, Σταματία Γαρεδάκη.


Υπενθυμίζουμε πως, εκτός από τις παραπάνω, όπως αποκαλύπτουν τα Dikaiologitika news, δύο στελέχη της Βουλής σε σημαντικές θέσεις κάτω από τον Νίκο Βούτση φρόντισαν να διορίσουν τις κόρες τους, λίγα μόλις 24ωρα προτού η εθνική αντιπροσωπεία διαλυθεί για τις εκλογές.

Αν σου άρεσε κάνε