Το μήνυμα του Πέτρου Κόκκαλη

Το μήνυμα του Πέτρου Κόκκαλη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 19:12 Δημιουργία 29/05/19, 19:05

Το καθιερωμένο ευχαριστήριο μήνυμα εξέδωσε ο ευρωβουλευτής, πλέον, Πέτρος Κόκκαλης, ως... επικεφαλής της πολιτικής κίνησης ΚΟΣΜΟΣ, επιλέγοντας την «ηχηρή» απουσία κάθε αναφοράς στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω βαθιά, όλες και όλους που με τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας, για να σας εκπροσωπήσω στο Ευρωκοινοβούλιο σε μια κρίσιμη περίοδο για το μέλλον της Ευρωπαϊκής μας Δημοκρατίας. Ως εκπρόσωπος της πολιτικής κίνησης Κόσμος-Kosmοs θέλω να δηλώσω ότι θα δουλέψουμε σκληρά για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης και των κοινωνικών ανισοτήτων με εργαλείο τους Παγκόσμιους Στόχους του ΟΗΕ για το 2030 με στόχο ένα νέο Κοινωνικό Συμβόλαιο σε μια βιώσιμη Ευρώπη.

Θα αξιοποιήσω την εμπειρία μου στα ζητήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και μέσα από αυτή, θέλω να συμβάλλω στη στήριξη Δήμων και Περιφερειών της χώρας μας για την αξιοποίηση ευρωπαϊκών εργαλείων και για τη δημιουργία ευκαιριών βιώσιμης και έξυπνης ανάπτυξης στον τόπο μας, ιδιαίτερα για τις νέες και τους νέους.

Η κίνηση ΚΟΣΜΟΣ θα συνεχίσει να συμβάλλει με κάθε τρόπο στην ανασύνταξη των προοδευτικών δυνάμεων στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, πιστή στο εκλογικό πλαίσιο της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ σε μια κατεύθυνση ουσιαστικής συνέργειας για την πρόοδο της δημοκρατίας, την εδραίωση του κοινωνικού κράτους και την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης.»

Αν σου άρεσε κάνε