Ο Βερναρδάκης έσφαξε τον Τσίπρα με το «γάντι»

Ο Βερναρδάκης έσφαξε τον Τσίπρα με το «γάντι»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 16:34 Δημιουργία 29/05/19, 16:30

Με το… «γάντι» έσφαξε τον πρωθυπουργό ο Χριστόφορος Βερναρδάκης, ο οποίος είναι ένα από τα πρόσωπα του Μεγάρου Μαξίμου, που δέχεται τα «πυρά» της Κουμουνδούρου για την συντριπτική ήττα που υπέστη ο ΣΥΡΙΖΑ στις κάλπες της περασμένης Κυριακής.

Όπως είναι ολοφάνερο, η πανωλεθρία και η καταναγκαστική επιλογή των πρόωρων εθνικών εκλογών έχει οδηγήσει σε τροχιά σύγκρουσης την Ηρώδου Αττικού με την Κουμουνδούρου, με τον Αλέξη Τσίπρα να μην μένει εκτός…

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Βερναρδάκης ουσιαστικά εξέθεσε τον πρωθυπουργό, λέγοντας πως είναι αδύνατο να μην γνώριζε, τι ερχόταν όσον αφορά το εκλογικό «χαστούκι».

Ο υπουργός Επικρατείας και στενός συνεργάτης του κ. Τσίπρα, που είχε χρεωθεί μεταξύ άλλων και τον σάλο με την Μυρσίνη Λοϊζου, έκανε λόγο για «σαπουνόπερα», αναφερόμενος στα τα περί απομόνωσης του πρωθυπουργού από τις δημοσκοπήσεις.

Διερωτήθηκε δε, αν υπάρχει κάτι που μπορεί κάποιος να του κρύψε. «Είναι δυνατόν ο πρωθυπουργός, που μιλάει με όλους τους ξένους ηγέτες, να θεωρείτε ότι μπορεί κάποιος να τον απομονώσει;»

Πάντως, ο κ. Βερναρδάκης παραδέχτηκε την πανωλεθρία του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας πως είναι δύσκολο να γίνει η ανατροπή στις κάλπες της 7ης Ιουλίου.

Αν σου άρεσε κάνε