Ακάθεκτος ο Μητσοτάκης προς Τσίπρα για το αφορολόγητο

Ακάθεκτος ο Μητσοτάκης προς Τσίπρα για το αφορολόγητο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 17:51 Δημιουργία 02/05/19, 17:48

Σταθερός στην πρόταση για την κατάθεση τροπολογίας σχετικά με τη μη μείωση του αφορολογήτου ορίου από τη ΝΔ εμφανίστηκε την Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποίησε στο Χαλάνδρι.

Ο πρόεδρος της ΝΔ σε δήλωσή του, επεσήμανε πως όλοι του τόνισαν την ανάγκη να μειωθούν οι φόροι, ενώ κάλεσε και πάλι τον Αλέξη Τσίπρα να στηρίξει την τροπολογία που θα καταθέσει τη Δευτέρα η ΝΔ στη Βουλή για τη μη μείωση του αφορολόγητου.

«Χθες κατέθεσα δημόσια πρόσκληση-πρόκληση στον κ. Τσίπρα να υποστηρίξει την τροπολογία μας για την κατάργηση της μείωσης του αφορολόγητου, το οποίο θα αρχίσει να ισχύει από την 1-1-20» είπε ο κ. Μητσοτάκης φέρνοντας ως παράδειγμα, ότι ένας συνταξιούχος ο οποίος παίρνει σύνταξη 750 ευρώ που σήμερα δεν πληρώνει κανένα φόρο από 1-1-20 θα πληρώσει 442 ευρώ φόρο ετησίως. «Ελπίζω όταν ο κ. Τσίπρας τελειώσει επιτέλους τις διακοπές του με τον κ. Πολάκη να δεήσει να απαντήσει στην πρότασή μου» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε και το υποκατάστημα της ΔΕΗ εκφράζοντας την έντονη ανησυχία του για το μέλλον της επιχείρησης.

Αν σου άρεσε κάνε