Και ο Λυκούδης κατά Θεοχαρόπουλου για τη «μεταγραφή» στο ΣΥΡΙΖΑ

Και ο Λυκούδης κατά Θεοχαρόπουλου για τη «μεταγραφή» στο ΣΥΡΙΖΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 18:16 Δημιουργία 08/04/19, 18:12

Ακόμα μια επίθεση κατά της απόφασης του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Θανάση Θεοχαρόπουλου για τη σύμπραξη με το ΣΥΡΙΖΑ έρχεται τη Δευτέρα, με τον Σπύρο Λυκούδη, να σχολιάζει δηκτικά τη συγκεκριμένη απόφαση.

«Ήταν φανερό ότι το πραγματικό κίνητρο της συμμετοχής της ΔΗΜΑΡ στη Νέα Αρχή, όπως και άλλες παρουσίες εδώ ή εκεί, δεν ήταν άλλο από την επιδίωξη, μέσα από ένα γενικότερο πολιτικό "θόρυβο", της πολιτικής επιβίωσης του σχήματος και στελεχών του. Οι επαφές με τον ΣΥΡΙΖΑ μας ήταν ήδη γνωστές από καιρό. Τα δε δημοσιεύματα περί "έτοιμου" βουλευτή, αντικαταστάτη της οποιασδήποτε απώλειας στην κοινοβουλευτική πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν επίσης συνεχή» αναφέρει σε ανακοίνωση της ομάδας «ΜΕΤΑρρυθμιστές της Αριστεράς για τη Δημοκρατία και την Ανάπτυξη», της οποίας ηγείται ο κ. Λυκούδης.

«Η τελευταία προσχώρηση στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα ακόμα δυσάρεστο θέαμα πολιτικής συναλλαγής που επιδιώκεται να συγκαλυφθεί με διάφορες μακροσκελείς «αποφάσεις» και δήθεν «προγραμματικές» συμφωνίες που απλώς οδηγούν σε μειδιάματα. Εκφράζουμε τη λύπη μας για αυτή την πρακτική που δεν τιμά την αξιακή παράδοση της Ανανεωτικής Αριστεράς. Δυστυχώς αυτά είναι σημεία των καιρών» προσθέτει η ανακοίνωση.

Αν σου άρεσε κάνε