Ιταλικό «αφιέρωμα» σε Πάρο και Τήνο

Ιταλικό «αφιέρωμα» σε Πάρο και Τήνο

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ UPD 10:33 Δημιουργία 16/06/21, 10:28
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Αναλυτικά άρθρα αφιερωμένα στην Πάρο και την Τήνο δημοσιεύθηκαν τις τελευταίες ημέρες στην ιταλική τουριστική ιστοσελίδα Viagginews.com.

Στα άρθρα περιλαμβάνονται σημαντικές πληροφορίες για τα νησιά και καταγράφεται η πολυμορφία του τουριστικού τους προϊόντος, προτρέποντας έτσι τους Ιταλούς τουρίστες να επισκεφθούν τους δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς.

Το Viagginews.com θεωρείται από τις πιο γνωστές ταξιδιωτικές ιστοσελίδες στην Ιταλία και δέχεται υψηλό αριθμό αναγνωστών. Περιέχει πληροφορίες για διάφορους προορισμούς συμπεριλαμβάνοντας τα αξιόλογα σημεία τους, τα καταλύματα, τη γαστρονομία και την πρόσβαση σε αυτούς.

Πέρα από την ενεργή παρουσία τους στις προωθητικές ενέργειες του γραφείου ΕΟΤ Ιταλίας, οι δύο δήμοι συμμετείχαν το τελευταίο διάστημα στο νέο κύκλο διαδικτυακών συναντήσεων επικεντρωμένο σε επαγγελματίες του τουρισμού από την Ισπανία, την Πορτογαλία, τη Βραζιλία, το Ισραήλ και το Κουβέιτ στο πλαίσιο της ενίσχυσης των ταξιδιωτικών ροών και πέρα από την αμιγώς τουριστική περίοδο.

https://www.viagginews.com/2021/06/11/isole-grecia-paros/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=isole-grecia-paros

https://www.viagginews.com/2021/06/14/isole-grecia-tinos/

Αν σου άρεσε κάνε