Και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης για το αφορολόγητο

Και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης για το αφορολόγητο

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ UPD 15:25 Δημιουργία 23/10/19, 15:22

Νέα πυρά κατά της κυβέρνησης της ΝΔ εξαπολύει την Τετάρτη ο ΣΥΡΙΖΑ, θέτοντας και πάλι στο επίκεντρο της κριτικής του το ζήτημα του αφορολογήτου ορίου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Κουμουνδούρου, «μετά την επιβεβαίωση ότι ο θησαυρός των ελαφρύνσεων που έταζε ο κ. Μητσοτάκης στα χαμηλά και μεσαία στρώματα ήταν άνθρακες, έρχονται και οι επιβαρύνσεις.

Χιλιάδες νοικοκυριά, με χαμηλά και μεσαία εισοδήματα, θα βρεθούν αντιμέτωπα με επιπλέον φορολογικές επιβαρύνσεις 22%, αφού η υποχρέωση συγκέντρωσης του 30% του εισοδήματός τους σε ηλεκτρονικές αποδείξεις θα είναι άπιαστο όνειρο. Με λίγα λόγια, η κυβέρνηση καταργεί από την πίσω πόρτα το αφορολόγητο που κατάφερε να διατηρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτό, δεν το λέει μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ, το λένε και Τα Νέα που φίλα προσκείμενα στην αξιωματική αντιπολίτευση δεν τα λες.

Είμαστε σίγουροι ότι ο κ. Μητσοτάκης, που κέρδισε τις εκλογές με σημαία τις δήθεν ελαφρύνσεις για τη μεσαία τάξη, θα είναι πολύ ευρηματικός στις δικαιολογίες για τη νέα του απάτη» καταλήγει η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αν σου άρεσε κάνε