Πωλούνται στο eBay τα συντρίμμια του τροχαίου του Φίλιππου για 66.000 λίρες

Πωλούνται στο eBay τα συντρίμμια του τροχαίου του Φίλιππου για 66.000 λίρες

UPD 13:16 Δημιουργία 22/01/19, 11:29

Ο «πωλητής» του τζαμιού, με το ψευδώνυμο «μόρμπιους», ανέφερε χιουμοριστικά πως στα θραύσματα από το τζάμι μπορεί να περιέχεται ακόμη και το DNA του Πρίγκιπα Φίλιππου, σε περίπτωση που θέλει κάποιος να τον κλωνοποιήσει.

Ωστόσο η αγγελία είχε κατέβει από το eBay, με αποτέλεσμα κανένας να μην αγοράσει ότι απέμεινε στο δρόμο από το αυτοκίνητο του Πρίγκιπα Φίλιππου, μιας και προφανώς δεν άνηκε στον υποτιθέμενο πωλητή.

Ένας εκπρόσωπος του eBay δήλωσε: «Αυτή η αγγελία έχει αφαιρεθεί από το eBay,καθώς σύμφωνα με την πολιτική μας δεν δεχόμαστε καμία πώληση που να επιδιώκει να επωφεληθεί από τον ανθρώπινο πόνο. Τα συντρίμμια του αυτοκινήτου δεν μπορούν να πωληθούν ανεξάρτητα από το γεγονός ότι υπάρχουν προσφορές απο υποψήφιους αγοραστές.

Από την πλευρά του ο πωλητής δήλωσε πως τα χρήματα που θα έπαιρνε θα τα έδινε σε φιλανθρωπίες, ενώ εκτός αυτού ανέφερε... «Αυτά τα αντικείμενα δεν έχουν κλαπεί, έχουν παραμείνει στο δρόμο για πολύ καιρό. «Με εκπλήσσει που δεν τα καθάρισε κάποιος εκείνη την ημέρα».

Αν σου άρεσε κάνε