Ποιο είναι το γαμήλιο δώρο της Ελισάβετ στους νεόνυμφους;

Ποιο είναι το γαμήλιο δώρο της Ελισάβετ στους νεόνυμφους;

UPD 13:16 Δημιουργία 06/06/18, 15:03

Δεν πρόκειται για μία συνηθισμένη οικογένεια, ούτε για ένα συνηθισμένο νεόνυμφο ζευγάρι. Επομένως, δεν θα μπορούσαμε να μιλάμε και για ένα συνηθισμένο δώρο από την γιαγιά του γαμπρού!

Ο λόγος για τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Χάρι, οι οποίοι έλαβαν ως δώρο γάμου από την βασίλισσα Ελισάβετ, ένα... εξοχικό!

Σύμφωνα με το Metro το York Cottage είναι βασιλική ιδιοκτησία στο 81 τετραγωνικών χιλιομέτρων κτήμα Σάντριγκαμ, στο Νόρφολκ, περίπου 177 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Kensington Palace. Η βασίλισσα το κληρονόμησε από τον πατέρα της, τον Γεώργιο 6ο, το 1952. Παλιά, ήταν γνωστό ως το Εξοχικό του Εργένη.

Το εξοχικό-γαμήλιο δώρο μοιάζει «με τρεις pub της "Merrie England", ενωμένες (σε ενιαίο κτίριο), αποπνέοντας χάρη και χαρακτήρα» περιγράφουν οι ρεπόρτερ του Metro.

Η βασίλισσα έχει δωρίσει επίσης μια κατοικία στο κτήμα Σάντριγκαμ στον Ουίλιαμ και την Κέιτ. Προηγουμένως, και για σύντομο χρονικό διάστημα, το βασιλικό ζεύγος έμενε στο Amner Hall και ο μεγαλύτερος γιος τους, ο Τζορτζ, πήγαινε νηπιαγωγείο εκεί κοντά.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ποιο είναι το γαμήλιο δώρο της Ελισάβετ στους νεόνυμφους;
Αν σου άρεσε κάνε