Star: Στα χέρια του Η. Παπανικολάου η Διεύθυνση Σύνταξης Ειδήσεων

Star: Στα χέρια του Η. Παπανικολάου η Διεύθυνση Σύνταξης Ειδήσεων

MEDIA UPD 15:55 Δημιουργία 28/06/21, 15:40
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Συνεχίζοντας την ανοδική πορεία και έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του τηλεοπτικού κοινού και την πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό 18-54, το δημοσιογραφικό επιτελείο των ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα στη Διεύθυνση και την παρουσίαση, ενισχύεται ακόμα περισσότερο.

Ο Ηλίας Παπανικολάου, έχοντας τεράστια εμπειρία και πολυετή συνεργασία με τον σταθμό σε θέσεις ευθύνης, αναλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή Σύνταξης Ειδήσεων του Star.

Όπως αναφέρουν οι Τυπολογίες, ο Ηλίας Γαλαμανώλης αναλαμβάνει τη θέση του Αρχισυντάκτη του Δελτίου Ειδήσεων. Έχει διατελέσει αρχισυντάκτης σε ειδήσεις και ενημερωτικές εκπομπές (Φως στο Τούνελ, Direct, Εκτός Γραμμής) και έχει αξιοσημείωτη εμπειρία στο αστυνομικό ρεπορτάζ σε εφημερίδες, ραδιόφωνο και τηλεόραση.

Τα δελτία ειδήσεων του Star συνεχίζουν να ενημερώνουν και να βρίσκονται δίπλα στους πολίτες, αναδεικνύοντας υπεύθυνα κάθε θέμα, που επηρεάζει την καθημερινότητά τους. Στόχος είναι η σφαιρική, ψύχραιμη και αντικειμενική προσέγγιση της επικαιρότητας, βασισμένη σε έγκυρα ρεπορτάζ και αναλύσεις.

Η Διοίκηση του σταθμού, τους εύχεται καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα.

Πηγή: Τυπολογίες

Αν σου άρεσε κάνε