Μισέλ Ομπάμα: Αποκάλυψε το εξώφυλλο της βιογραφίας της

Μισέλ Ομπάμα: Αποκάλυψε το εξώφυλλο της βιογραφίας της

LIFESTYLE UPD 19:14 Δημιουργία 24/05/18, 19:05

Το εξώφυλλο της πολυαναμενόμενης βιογραφίας της, «BECOMING - Η Δική μου Ιστορία», που αναμένεται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 13 Νοεμβρίου 2018, αποκάλυψε σήμερα στον λογαριασμό της στο Instagram, η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα.

Στην αυτοβιογραφία της, εξιστορεί τις εμπειρίες που την διαμόρφωσαν -από την παιδική της ηλικία στο Σάουθ Σάιντ του Σικάγο, την εποχή που ως στέλεχος εξισορροπούσε τις απαιτήσεις της μητρότητας με αυτές της εργασίας, ως την εποχή που ζούσε στην πιο διάσημη διεύθυνση στον κόσμο.

Παράλληλα περιγράφει τους θριάμβους και τις απογοητεύσεις της, δημόσιες και ιδιωτικές, ξεδιπλώνοντας ολόκληρη την ιστορία της όπως την έχει ζήσει -με τις δικές της λέξεις και υπό τους δικούς της όρους.

Για το εξώφυλλο η Μισέλ Ομπάμα επέλεξε μια λήψη από τη φωτογράφηση που έγινε φέτος στην Ουάσιγκτον, από τον διάσημο φωτογράφο πορτρέτων Μίλερ Μόμπλεϊ. Εκτός από το εξώφυλλο, στον λογαριασμό της στο Instagram, δημοσίευσε και τέσσερις ανέκδοτες οικογενειακές φωτογραφίες.

Ταυτόχρονα δήλωσε ενθουσιασμένη «που μοιράζομαι με όλους εσάς το εξώφυλλο του BECOMING» συμπληρώνοντας πως «η διαδικασία συγγραφής αυτού του βιβλίου είχε ιδιαίτερα προσωπικό και διαφωτιστικό χαρακτήρα για μένα».

Το βιβλίο της Μισέλ Ομπάμα θα εκδοθεί στην Ελλάδα, σε έντυπη και σε ψηφιακή μορφή, από την "ΑΘens Bookstore Publications", και ταυτόχρονα σε 25 γλώσσες, σε όλον τον κόσμο. Πρόκειται για μια νέα εκδοτική εταιρία που ξεκίνησε πρόσφατα την δραστηριοποίησή της στην Ελληνική Αγορά με την κυκλοφορία του πρώτου της βιβλίου για τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο με τίτλο «ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ - Αποστολή και Όραμα». Προγραμματίζει, επίσης, την έκδοση της βιογραφίας του Πρωθυπουργού του Καναδά Τζάστιν Τριντό, καθώς και βιβλία Ελλήνων συγγραφέων.

Αν σου άρεσε κάνε