Αιμ. Χειλάκης για Λιγνάδη: Ξέραμε όλοι οτι είναι ένα παιδί που προσπαθεί να διαχειριστεί τα σκοτάδια του

Αιμ. Χειλάκης για Λιγνάδη: Ξέραμε όλοι οτι είναι ένα παιδί που προσπαθεί να διαχειριστεί τα σκοτάδια του

LIFESTYLE UPD 15:17 Δημιουργία 23/06/21, 15:01
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο άλλος», ήταν καλεσμένος ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ελληνικό κίνημα «MeToo» αλλά και στη φιλία του με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Σεξουαλική παρενόχληση είναι όταν ένας άνθρωπος μέσω του σεξ νομίζει ότι μπορεί να επιβληθεί. Μη θεωρήσουμε παρενόχληση το φλερτ. Αυτός ο άνθρωπος χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης. Πέσαμε από τα σύννεφα ότι αυτό που εικάζαμε, τελικά συνέβαινε. Απλά δεν μπορούσα να φανταστώ ότι κάποιος που έχει θέμα σεξουαλικό, θα έφτανε σε βιασμό. Αν αποδειχτούν οι βιασμοί, εκεί θα έχουμε πέσει από τα σύννεφα», είπε ο ηθοποιός.

Σχετικά με το Δημήτρη Λιγνάδη, λέει: «Πάντα θα μας συνδέει μια φιλία με τον Δημήτρη Λιγνάδη, αυτό που έχει συμβεί είναι ότι το σκοτάδι είχε καλύψει και τον ίδιο. Θέλω να πάω στη φυλακή να τον δω, αν μείνει. Νομίζω όλοι μας, που γνωρίζαμε τον Δημήτρη, ξέραμε ότι είναι ένα παιδί που προσπαθεί να διαχειριστεί τα σκοτάδια του. Αλλά είναι ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης. Δεν τον αγιοποιεί, ούτε τον αθωώνει. Το ότι ο Δημήτρης είναι αποτελεσματικός σαν καλλιτέχνης είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από την προσωπική του ζωή. Αν αποδειχτούν όλα αυτά τα οποία λέγονται, είναι πολύ σκληρά. Δεν χρήζει μόνο σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, θα χρήζει και τιμωρίας».

Αν σου άρεσε κάνε