Τόμας Μαρκλ: Με νέα «άπλυτα» απειλεί τη Μέγκαν αν δεν του επιτραπεί να δει την εγγονή του

Τόμας Μαρκλ: Με νέα «άπλυτα» απειλεί τη Μέγκαν αν δεν του επιτραπεί να δει την εγγονή του

LIFESTYLE UPD 15:18 Δημιουργία 10/06/21, 14:56
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Με νέα...προβλήματα, απειλεί την κόρη του Μέγκαν, ο Τόμας Μαρκλ, αν δεν τον αφήσουν να γνωρίσει τη νεογέννητη εγγονή του.

Σε τρέιλερ για τηλεοπτική εκπομπή, ο Τόμας Μαρκλ παρακαλεί την Μέγκαν να του επιτρέψει να δει τη νεογέννητη Λίλιμπετ Νταϊάνα και αφήνει αιχμές ότι θα προβεί σε νέες αποκαλύψεις για προσωπικά της ζητήματα.

Ο 76χρονος δεν έχει μιλήσει με την κόρη του εδώ και τρία χρόνια. Οι επαφές τους σταμάτησαν μετά τις παπαρατσικές φωτογραφίες του πριν τον βασιλικό γάμο. Ωστόσο, σε συνέντευξη για το «60 minutes» της Αυστραλίας, που θα προβληθεί την Κυριακή, ζητά συγχώρεση για το «χαζό λάθος του» και ζητά απελπισμένος ανακωχή.

«Δεν έχω μιλήσει μαζί της από την προπαραμονή του γάμου της» αποκαλύπτει στο teaser της συνέντευξης. Όταν ερωτήθηκε για το πώς έμαθε για τη γέννηση της Λίλιμπετ, απάντησε ότι το έμαθε από το ραδιόφωνο. «Θα απογοητευτώ πολύ αν δεν κρατήσω στην αγκαλιά μου την εγγονή μου», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο teaser, ο Τόμας απευθύνει απελπισμένη έκκληση για συγχώρεση. Ωστόσο την ίδια στιγμή, κάνει και νέες κινήσεις, που θα μπορούσαν να διαλύσουν ακόμη περισσότερο την ήδη ταραγμένη σχέση του με την κόρη του. «Θέλετε άπλυτα; Είναι η πρώτη φορά που θα πω αυτά τα πράγματα», λέει.

Ο Τόμας Μαρκλ μετανιώνει για τα όσα έκανε λίγες ημέρες πριν τον γάμο της κόρης του, ενώ πριν λίγες ημέρες, μετά τη γέννηση της δεύτερης εγγονής του δήλωσε πολύ χαρούμενος με το γεγονός, ευχόμενος τα καλύτερα στη μικρή και στο ζευγάρι.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Αν σου άρεσε κάνε