Χαρι - Μέγκαν: Υποδέχθηκαν τη μικρή Λίλιμπετ - Νταϊάνα

Χαρι - Μέγκαν: Υποδέχθηκαν τη μικρή Λίλιμπετ - Νταϊάνα

LIFESTYLE UPD 14:56 Δημιουργία 07/06/21, 14:32
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Στον κόσμο έφερε χθες Κυριακή, το δεύτερο παιδί της, ένα κοριτσάκι, η Μέγκαν Μάρκλ, στο οποίο μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι, αποφάσισαν να δώσουν τα ονόματα της βασίλισσας Ελισάβετ και της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

«Με μεγάλη χαρά ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, καλωσορίζουν στον κόσμο την κόρη τους, την Λίλιμπετ «Λίλι» Νταϊάνα Μαουντμπάντεν-Γουίνδσορ» ανέφερε ο γραμματέας τύπου του ζεύγους.

Το μωρό γεννήθηκε στο Νοσοκομείο Σάντα Μπάρμπαρα Κότατζ στην Καλιφόρνια, το πρωί της Παρασκευής. Ο Χάρι ήταν παρών στον τοκετό.

«Τόσο η μητέρα όσο και το παιδί είναι υγιείς και καλά και ξεκουράζονται στο σπίτι τους», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Ο Δούκας και η Δούκισσα σας ευχαριστούν για τις θερμές ευχές και τις προσευχές σας, ενώ απολαμβάνουν αυτήν την ξεχωριστή στιγμή ως οικογένεια», πρόσθεσε ο εκπρόσωπός τους.

Ο 2χρονος γιος του ζευγαριού, Άρτσι, έγινε ο μεγάλος αδελφός και προσαρμόστηκε ομαλά στην άφιξη της μικρής του αδελφής Λίλι Νταϊάνα.

«Είναι ήδη στο σπίτι στο Μοντεσίτο με το κοριτσάκι τους,» δηλώνει πηγή αποκλειστικά στο Us Weekly. «Ο Aρτσι λάτρεψε τη μικρή του αδερφή κατά την άφιξή της στο σπίτι. Την κράτησε με τη βοήθεια των γονιών του και της έδωσε πολλά φιλιά». Η πηγή προσθέτει ότι το μικρό παιδί είναι «τόσο ευγενικό και στοργικό που δεν υπάρξουν προβλήματα ζήλιας».

Χαρούμενη με τη γέννηση της μικρής Λίλιμπετ, φαίνεται να είναι και η ευρύτερη οικογένεια, με τη βασίλισσα, το γιο της Κάρολο, τη σύζυγό του Καμίλα, καθώς επίσης και τον αδερφό του Χάρι, Ουίλιαμ με τη σύζυγό του Κέιτ, να «έχουν ενημερωθεί και να είναι ενθουσιασμένοι» από την είδηση της γέννησης της κόρης του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ, σύμφωνα με την εκπρόσωπο των ανακτόρων.

Τα συγχαρητήριά τους στην οικογένεια του Χάρι και της Μέγκαν εξέφρασαν νωρίτερα ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον και ο ηγέτης των Εργατικών, Κιρ Στάρμερ.

Αν σου άρεσε κάνε