Πέτρος Φιλιππίδης: Σενάρια αντικατάστασής του σε σειρά και καμπάνια

Πέτρος Φιλιππίδης: Σενάρια αντικατάστασής του σε σειρά και καμπάνια

LIFESTYLE UPD 08:57 Δημιουργία 06/02/21, 08:41

Οι εξελίξεις σε ότι αφορά στις καταγγελίες κατά του Πέτρου Φιλιππίδη για σεξουαλική παρενόχληση συναδέλφων του, φαίνεται να έχουν πάρει τη μορφή τσουνάμι, με πληροφορίες να θέλουν ακόμα δεκατέσσερις γυναίκες να ετοιμάζονται να καταθέσουν εναντίον του, ενώ ΕΡΤ και Digea, τον «εξαφανίζουν» από σειρά και σποτ.

Μετά την επίσημη καταγγελία των ηθοποιών Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, Λένας Δροσάκη και Πηνελόπης Αναστασοπούλου, στην κρατική τηλεόραση να αναζητούν πλέον λύση «εξαφάνισης» του Πέτρου Φιλιππίδη από την επιτυχημένη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο». Στελέχη της ΕΤ, οι δημιουργοί της σειράς αλλά και ηθοποιοί που παίζουν σε αυτή σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν, θεωρούν ότι μετά από όλα όσα έγιναν γνωστά ο ηθοποιός είναι πλέον ...persona non grata.

Οι πληροφορίες θέλουν τους δημιουργούς να ψάχνουν κατάλληλη λύση για να τελειώσει ο ρόλος του με κάποιο ευφάνταστο τρόπο ή αν αυτό δεν μπορεί να γίνει να αντικατασταθεί από άλλο ηθοποιό.

Εκτός όμως από την σειρά σε άδοξο τέλος οδεύει πλέον και η συνεργασία του με την Digea αφού είχε επιλεχθεί ως πρωταγωνιστής της διαφημιστικής της καμπάνιας για τις νέες, οριστικές τηλεοπτικές συχνότητες που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο.

Από την περασμένη Τετάρτη το διαφημιστικό σποτ δεν προβαλλόταν πλέον από τα κανάλια αν και η καμπάνια για τις συγκεκριμένες περιοχές της χώρας που πρέπει να εναρμονιστούν με το ψηφιακό σήμα, τελείωνε την εβδομάδα που διανύουμε.

Σύμφωνα με πληροφορίες το επόμενο μέρος της που ξεκινάει προς τα τέλη του μήνα δεν θα έχει πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά πιθανότατα κάποιον άλλο συνάδελφό του.

Να σημειωθεί πως ο ηθοποιός εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο ιδιωτικό θεραπευτήριο «Υγεία» ενώ παραμένει άγνωστο πότε θα πάρει εξιτήριο.

Αν σου άρεσε κάνε