«Ραδιοφωνικοί παραγωγοί» μέσω... Spotify οι Χάρι και Μέγκαν

«Ραδιοφωνικοί παραγωγοί» μέσω... Spotify οι Χάρι και Μέγκαν

LIFESTYLE UPD 14:20 Δημιουργία 16/12/20, 14:10

Μετά τη συμφωνία εκατομμυρίων με το Netflix, το πριγκιπικό ζευγάρι, ετοιμάζεται για την παραγωγή και παρουσίαση των δικών τους ραδιοφωνικών εκπομπών μέσω Spotify, ξεκινώντας με ένα ιδιαίτερο εορταστικό πρόγραμμα που θα δημοσιευθεί αργότερα μέσα στον μήνα.

Το Archewell Audio θα παράγει προγράμματα που ανεβάζει το ηθικό και ψυχαγωγεί το κοινό σε ολόκληρο τον κόσμο και θα παρουσιάζει διαφορετικές οπτικές και φωνές.

Η ανακοίνωση που δεν περιελάμβανε καμία οικονομική πληροφορία, είναι η πιο πρόσφατη απόπειρα του ζεύγους να «χτίσουν» αυτό που ένας ειδικός στο μάρκετινγκ έχει προβλέψει ότι θα είναι ένα brand αξίας ενός δισεκατομμυρίου.

Όλα ξεκίνησαν με συμφωνία 100 εκατ. λιρών με το Netflix το καλοκαίρι, ενώ μία εβδομάδα μετά έγινε γνωστό ότι η Μέγκαν είχε επενδύσει σε μία νέα σειρά από γάλα βρώμης αξίας 28 δολαρίων το κουτί.

Ένα τρέιλερ του Archewell Audio που δημοσιεύτηκε, συνοδεύτηκε από μία σύντομη περιγραφή σύμφωνα με την οποία, ο πρίγκιπας Χάρι, Δούκας του Σάσεξ και Μέγκαν Μαρκλ, Δούκισσα του Σάσεξ, παρουσιάζουν το Archewell Audio. Σύντομα στο Spotify.

Ο Χάρι ακούγεται να λέει στη σύζυγό του: «Οι κυρίες πρώτα» με τη Μέγκαν να απαντά «πες εσύ πρώτα γιατί ακούγεται πολύ ωραίο με την προφορά σου». «Archewell Audio» λέει αυτός και μαζί λένε: «Ας το κάνουμε».
«Γεια σας, είμαι ο Χάρι - Κι εγώ η Μέγκαν» ενώ επιλέγουν να μην χρησιμοποιούν τους βασιλικούς τίτλους τους λένε μεταξύ άλλων οι δυο τους.

Αν σου άρεσε κάνε