Μέγκαν Μάρκλ: Δικαστική ήττα εναντίον βρετανικής ταμπλόιντ

Μέγκαν Μάρκλ: Δικαστική ήττα εναντίον βρετανικής ταμπλόιντ

LIFESTYLE UPD 17:20 Δημιουργία 30/09/20, 17:02

Το δικαίωμα να συμπεριλάβει λεπτομέρειες από μια βιογραφία της Μέγκαν Μάρκλ που κυκλοφόρησε πρόσφατα, αναγνώρισε το Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου σε βρετανική εφημερίδα.

Η Μάρκλ είχε καταθέσει μήνυση στον εκδοτικό οίκο Associated Newspapers για τη δημοσίευση άρθρων που είχε δημοσιεύσει η Mail on Sunday τα οποία περιλάμβαναν μέρη χειρόγραφης επιστολής, που είχε στείλει στον πατέρα της Τόμας Μαρκλ το 2018 ενώ η εφημερίδα υποστηρίζει πως το ζευγάρι είχε συναινέσει στην έκδοση της βιογραφίας «Finding Freedom», που είχε δημοσιευτεί τον Αύγουστο.

Μετά από τις αψιμαχίες των δύο πλευρών η δικαστής Φραντσέκα Κέι αποφάσισε υπέρ της Mail τονίζοντας πως τα θέματα αυτά θα καθοριστούν κατά τη διάρκεια της δίκης, που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει την 11η Ιανουαρίου.

Ωστόσο, η σημερινή απόφαση είναι η δεύτερη ήττα για τη δούκισσα του Σάσεξ, από την αρχή της δικαστικής διαμάχης το Μάιο, καθώς απέρριψε τον ισχυρισμό της για δόλιες ενέργειες από την πλευρά της εφημερίδας προκαλώντας ρήγμα στις σχέσεις της με τον πατέρα της.

Αν σου άρεσε κάνε