Ένοχη για φοροδιαφυγή η Μπαρ Ραφαέλι - Η συμφωνία με τις αρχές

Ένοχη για φοροδιαφυγή η Μπαρ Ραφαέλι - Η συμφωνία με τις αρχές

LIFESTYLE UPD 15:58 Δημιουργία 14/09/20, 15:36

Την ενοχή της παραδέχτηκε το διάσημο μοντέλο Μπαρ Ραφαέλι τον περασμένο Μαϊο ενώπιον του ισραηλινού δικαστηρίου, μετά από ειδική συμφωνία με τις αρχές, σύμφωνα με την οποία η Ραφαέλι θα καταδικαζόταν μόνο σε πρόστιμο ύψους 2,5 εκατομμυρίων σέκελ (610.000 ευρώ), επιπλέον των οφειλόμενων φόρων, προκειμένου να μη φυλακιστεί.

Η ενοχή και η καταδίκη της ίδιας αλλά και της μητέρας της η οποία φαίνεται να εμπλέκεται στην υπόθεση, προέκυψε μετά από τη δήλωση ψευδών φορολογικών δηλώσεων κατά το διάστημα διαμονής της εκτός χώρας. Ενώ σύμφωνα με τη νομοθεσία του Ισραήλ, οι πολίτες που ζουν στο εξωτερικό δεν είναι υποχρεωμένοι να δηλώνουν τα έσοδα που προκύπτουν εκτός Ισραήλ, οι αρχές στήριξαν την απόφασή τους στο ότι το μοντέλο και η μητέρα της, η οποία καταδικάστηκε σε φυλάκιση 16 μηνών και σε πρόστιμο 2,5 εκατομμυρίων σέκελ, δήλωναν πλαστή διεύθυνση εξωτερικού, ώστε να πληρώνουν λιγότερους φόρους.

Η ποινή της Μπαρ Ραφαέλι θα ξεκινήσει μετά την ισραηλινή πρωτοχρονιά στις 21 Σεπτεμβρίου, κλείνοντας έτσι μια πολυετή υπόθεση, με την πρώτη σύλληψη του μοντέλου το 2015.

Αν σου άρεσε κάνε