Παραιτήθηκε (και) η νταντά του γιου της Μέγκαν

Παραιτήθηκε (και) η νταντά του γιου της Μέγκαν

LIFESTYLE UPD 15:57 Δημιουργία 31/05/19, 15:48

Μετά την υπεύθυνη ασφαλείας και την στυλίστρια της Μέγκαν Μαρκλ, μάθαμε για την παραίτηση και της νταντάς του γιου του νεότερου πριγκιπικού ζεύγους.

Η νταντά του γιου της Μέγκαν Μαρκλ. Άρτσι, δούλεψε μόλις δύο εβδομάδες στην υπηρεσία του ζευγαριού, πριν τους ανακοινώσει την παραίτησή της.

Σύμφωνα με το Express.uk, η Μέγκαν Μαρκλ περνάει μία δύσκολη περίοδο στη ζωή της, ενώ πηγή του παλατιού αναφέρει, πως προσπαθεί να ελέγξει ό,τι έχει να κάνει με τον Άρτσι. Δεν επιτρέπει σε κανένα να είναι μόνος με τον γιο της, με αποτέλεσμα να φύγει από κοντά της και η ίδια της η μητέρα.

Η ίδια πηγή αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η Ντόρια αποφάσισε να επιστρέψει σπίτι της. H Ράγκλαντ ήταν ο μόνος άνθρωπος που εμπιστευόταν η Μέγκαν αλλά το μόνο που της επέτρεπε είναι να κρατάει το μωρό για λίγα λεπτά μέχρι να κάνει ένα μπάνιο γρήγορα γρήγορα». Τονίζει, επίσης, πως η Μέγκαν και ο Χάρι, που τους απασχολεί πολύ η φροντίδα και η ασφάλεια του γιου τους, είχαν προσλάβει τρεις νταντάδες για να βοηθούν την Μέγκαν αλλά η 37χρονη δεν επέτρεψε σε καμία να προσφέρει ουσιαστική βοήθεια».

Αν σου άρεσε κάνε