ISOMAT... από καρδιάς

ISOMAT... από καρδιάς

Για την ISOMAT, η φετινή χρονιά ξεκίνησε με εορταστικό πνεύμα, καθώς η εταιρία γιόρταζε τα 40 χρόνια από την ίδρυσή της. Ωστόσο, συνεχίστηκε με την πρωτόγνωρη πανδημία του COVID-19, η οποία άλλαξε απρόσμενα τις ζωές όλων μας, σημειώνει η εταιρεία σε ανακοίνωση της στην οποία κάνει αναδρομή στη δύσκολη αυτή χρονιά.

Η ISOMAT, τονίζει ότι, προσηλώθηκε στη διασφάλιση της υγείας τόσο των εργαζομένων όσο και των πελατών της, αλλά και στη διατήρηση της ευελιξίας της, έτσι ώστε να συνεχίσει την απρόσκοπτη λειτουργία των εργοστασίων της τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Παράλληλα, η ISOMAT ένιωσε πιο έντονα από ποτέ το αίσθημα της εταιρικής ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, και για το λόγο αυτό επιδίωξε να μοιράσει όση περισσότερη βοήθεια, ζεστασιά και αγάπη σε συνανθρώπους μας που το είχαν περισσότερο ανάγκη από ποτέ αυτή τη χρονιά.

Αποχαιρετώντας το 2020 και προϋπαντώντας το 2021, η εταιρία ανακοινώνει ότι προχώρησε για άλλη μια φορά σε μία σειρά ενεργειών από καρδιάς:

- Συνέδραμε στην αγορά τροφίμων για τα χριστουγεννιάτικα συσσίτια 5.000 οικογενειών που συγκαταλέγονται στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες του Δήμου Θεσσαλονίκης.

- Συμμετείχε με τη δωρεά υλικών στη δημιουργία ενός έργου πνοής για τη Βόρεια Ελλάδα και το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ, που είναι η δημιουργία μιας νέας Μονάδας Λοιμώξεων, κατόπιν αιτήματος του υπεύθυνου του Τμήματος Λοιμωξιολογίας της Α’ Παθολογικής Κλινικής και υπεύθυνου του Κέντρου Αναφοράς COVID-19 στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, κου Μεταλλίδη Συμεών, Αναπληρωτή Καθηγητή Παθολογίας-Λοιμωξιολογίας.

- Δώρισε συνολικά 62 tablet για να μπορούν να κάνουν τηλεκπαίδευση οι μικροί μαθητές 3 δημοτικών σχολείων, των 2 Δημοτικών Σχολείων της τοπικής Κοινότητας του Αγίου Αθανασίου αλλά και του 8ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου.

- Μετά την ολοκλήρωση του Ολοκληρωμένου Συστήματος Εξωτερικής Θερμομόνωσης ISOMAT THERMOSYSTEM σε ένα από τα σπίτια του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο, η εταιρία προχωρά στη δωρεά υλικών για την αποκατάσταση ενός ακόμη σπιτιού που φιλοξενεί παιδάκια ηλικίας 3-12 ετών.

Και τη νέα χρονιά, η ISOMAT δηλώνει ότι θα συνεχίσει να προσφέρει από καρδιάς και να στηρίζει έμπρακτα όσους δοκιμάζονται περισσότερο από τις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας. Με τον τρόπο αυτό, η εταιρία δηλώνει ότι μένει πιστή στις αξίες της βιώσιμης ανάπτυξης και της κοινωνικής υπευθυνότητας που θα τη διαπνέουν πάντα, με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τόσο των δικών της ανθρώπων, όσο και της ευρύτερης κοινωνίας.

Αν σου άρεσε κάνε