Προσφορά 4.000 δώρων από τον ΟΛΠ στα παιδιά των γειτονικών δήμων

Προσφορά 4.000 δώρων από τον ΟΛΠ στα παιδιά των γειτονικών δήμων

TAGS

Δώρα, συνολικά 4.000, διέθεσε και φέτος η ΟΛΠ Α.Ε. για τα παιδιά οικονομικά ασθενών οικογενειών των γειτονικών δήμων (Πειραιά, Περάματος, Σαλαμίνας), ενώ σε συνεργασία με τις κοινωνικές δομές των παντοπωλείων διανεμήθηκαν και τρόφιμα σε οικογένειες.

Η παράδοση των διατακτικών έγινε την Τετάρτη, από τον πρόεδρο, Yu Zenggang, και την ανώτατη διοίκηση της ΟΛΠ.

Εκ μέρους των δήμων παρέστησαν οι Γιάννης Μώραλης, δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Λαγουδάκης, δήμαρχος Περάματος, και Παντελής Διολέτης, αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σαλαμίνας.

Επίσης η διοίκηση της ΟΛΠ Α.Ε. οργάνωσε μια σειρά από ενέργειες και δράσεις ενόψει των Χριστουγέννων:

Σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, η ΟΛΠ Α.Ε. ενίσχυσε τα συσσίτια αγάπης που παρέχονται στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού έργου της Μητροπόλεως.

Προσέφερε δώρα σε παιδιά που φιλοξενούνται σε ιδρύματα στην ευρύτερη περιοχή.

Όπως κάθε χρόνο, μοιράστηκαν δώρα σε όλους τους εργαζόμενους και στα παιδιά των εργαζομένων της εταιρείας, ενώ βραβεύτηκαν οι αριστούχοι μαθητές και φοιτητές, συνολικά 34.

Ο πρόεδρος της ΟΛΠ Α.Ε., Yu Zenggang, απευθύνοντας θερμές ευχές προς όλους για τα Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά, τόνισε ότι «για μία ακόμη χρονιά η ΟΛΠ Α.Ε. συμπαραστέκεται στις ασθενέστερες ομάδες των τοπικών κοινωνιών και συμβάλλει στο έργο των δημοτικών αρχών για την αντιμετώπιση των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής».

Αν σου άρεσε κάνε