Ίδρυμα Vodafone: Ευκαιρία εργασίας 10 νέων σε ΜΚΟ της επιλογής τους

Ίδρυμα Vodafone: Ευκαιρία εργασίας 10 νέων σε ΜΚΟ της επιλογής τους

Με το World of Difference, το ίδρυμα Vodafone προσφέρει την ευκαιρία απασχόλησης για 6 μήνες σε δέκα νέους 18-35 ετών, σε μια ΜΚΟ της επιλογής τους.

Με αυτό τον τρόπο, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τη διαφορά αναφορικά με καίρια ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία, αξιοποιώντας τη δύναμη της τεχνολογίας και της συλλογικής δράσης. Το Ίδρυμα Vodafone αναλαμβάνει την κάλυψη της μισθοδοσίας και των εργοδοτικών εισφορών για τους νέους που θα επιλεγούν να συμμετέχουν.

Η Υπεύθυνη Τμήματος Βιώσιμης Ανάπτυξης και Ιδρύματος Vodafone Ρούλη Χριστοπούλου, δήλωσε «Μετά από δέκα χρόνια αδιάλειπτης υλοποίησης, το World of Difference αποτελεί πλέον ένα πρόγραμμα - θεσμό που στηρίζει την κοινωνική απασχόληση νέων ανθρώπων και ενισχύει το έργο των Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών στη χώρα μας. Στο Ίδρυμα Vodafone, ορμώμενοι από την πεποίθηση ότι η τεχνολογία έχει τη δύναμη να αλλάξει τη ζωή μας, εισερχόμαστε δυναμικά στη 2η δεκαετία υλοποίησης του World of Difference και είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε τη διαφορά!»

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στον 11ο κύκλο του προγράμματος έχει ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020. Δικαίωμα συμμετοχής έχει όλοι οι κάτοικοι Ελλάδας ηλικίας 18 έως 35 ετών. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν επιλέξει τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό που επιθυμούν να εργαστούν και να έχουν συμφωνήσει εκ των προτέρων για το έργο που θα αναλάβουν να υλοποιήσουν κατά την εξάμηνη απασχόλησή τους. Στη συνέχεια μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος Vodafonehttps://www.vodafone.gr/world-of-difference/.

Αν σου άρεσε κάνε