Τον Παύλο Μυλωνά προκρίνει το ΤΧΣ για CEO στην ΕΤΕ

Τον Παύλο Μυλωνά προκρίνει το ΤΧΣ για CEO στην ΕΤΕ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ UPD 17:19 Δημιουργία 17/07/18, 16:48

Τον Παύλο Μυλωνά, που εκτελεί εδώ και 2,5 μήνες καθήκοντα CEO στην Εθνική μετά την αποχώρηση του Λεωνίδα Φραγκιαδάκη, προκρίνει το ΤΧΣ για τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας, το οποίο αναμένεται να επικυρώσει την απόφαση του Ταμείου στη συνεδρίαση της 26ης Ιουλίου.

Η διαδικασία επιλογής του νέου CEO για την Εθνική Τράπεζα ολοκληρώθηκε, κατόπιν συνεδρίασης τόσο της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΤΧΣ, όσο και του Γενικού Συμβουλίου, το οποίο ενέκρινε σχεδόν παμψηφεί την υποψηφιότητα Μυλωνά.

Την ίδια ώρα, την απόσυρσή του από την διαδικασία διεκδίκησης της θέσης του Διευθύνοντος Συμβούλου της Εθνικής ανακοίνωσε από τον επίσημο λογαριασμό του στο twitter ο Νικόλαος Καραμούζης, πρόεδρος της Eurobank και της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών.

Ειδικότερα, όπως ο ίδιος αναφέρει: «Τελευταία γίνονται έντονες συζητήσεις για το ενδιαφέρον μου για τη εξαιρετικά τιμητική θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της NBG και επειδή αντιμετώπισα στη πορεία των συζητήσεων πρωτόγνωρες καταστάσεις,δηλώνω ότι έχω αποσυρθεί από τη διαδικασία Εύχομαι καλή επιτυχία».

Αν σου άρεσε κάνε