Η λαμπερή βραδιά των Hair Awards 2018 by Estetica Hellas

Η λαμπερή βραδιά των Hair Awards 2018 by Estetica Hellas

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ UPD 15:06 Δημιουργία 03/07/18, 15:04

Με μια λαμπερή εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου, το περιοδικό Estetica Hellas της Direction Business Network πραγματοποίησε την τρίτη κατά σειρά απονομή των Hair Awards, στην οποία παρευρέθησαν περισσότεροι από 500 εκλεκτοί προσκεκλημένοι.

Για ακόμη μια χρονιά επιβραβεύτηκαν τα καλύτερα προϊόντα και οι υπηρεσίες του κομμωτικού χώρου και αναδείχτηκαν οι πιο δημιουργικοί κομμωτές. Φέτος, μάλιστα, ξεχώρισε η προσθήκη μιας νέας κατηγορίας βράβευσης, με την ονομασία «Best Young Hair Stylist», για τα νέα ταλέντα του χώρου.

Την παρουσίαση της τελετής απονομής ανέλαβε η Βίκυ Κουλιανού, ενώ στη σκηνή του Ζαππείου Μεγάρου παρουσίασαν εντυπωσιακές δουλειές τους οι Christos Michailidis, Fanis Mastrokostas & Maria Drettaki , Gino hairandmore, Hair Tonic, Hairway, Konstantinos Christopoulos, Lemon Poppy Seed, Nikolas Prekas, Teo Hair Design και Ιoanna Tzani. Έκπληξη της βραδιάς ήταν το fashion show Athena by Tranoulis, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Take me home» για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα στην Ελλάδα.

Η διευθύντρια του Estetica Hellas, Φρύνη Λάτου, άνοιξε την εκδήλωση, καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους και δίνοντας μια μικρή γεύση του προγράμματος της βραδιάς.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο εκδότης της Direction Business Network, Βαγγέλης Παπαλιός, ο οποίος ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «τα Hair Awards γεννήθηκαν μέσα από την αμοιβαία συνεργασία με τους Έλληνες κομμωτές, τις επιχειρήσεις του χώρου της ομορφιάς και τους θεσμικούς φορείς του κλάδου», υπογραμμίζοντας πως «χτίστηκαν με πολύ συγκεκριμένο σκοπό και στόχο: να αναδείξουν τα καλύτερα προϊόντα-εργαλεία στα χέρια των επαγγελματιών, αλλά και να αναδείξουν τους καλύτερους, τους πιο δημιουργικούς κομμωτές».
Oι νικητές
Στην έναρξη της εκδήλωσης δόθηκαν τιμητικά βραβεία στην Έφη Αρβανιτάκη, στον Κηρύκο Βασιλειάδη, στο κομμωτήριο ΤΕΟ και στις εταιρείες Farcom και TSVL Hair Therapy.

Το βραβείο «Βαφή στον ίδιο τόνο (ημιμόνιμη)» απονεμήθηκε στην Color Touch (Wella) και το βραβείο «Οξειδωτική βαφή (μόνιμη)» στην Koleston Perfect (Wella). Τα βραβεία «Ξανοιχτικά» και θεραπείες αραίωσης - πύκνωσης απονεμήθηκαν στην Blondor (Wella) και Noixin (Wella), αντίστοιχα.

Με το βραβείο «Hair Care/Εξειδικευμένες θεραπείες» τιμήθηκε η Bioproten Hairplex (Farcom Professional), ενώ με το «Women Hair Care» η Wella Professionals «Fusion» Wella.

Το βραβείο «Women Hair Styling» απονεμήθηκε στην EIMI (Wella), ενώ το «Men Hair Care- Styling» στη Seri/Styling Gel (Farcom Professional).

To Gold βραβείο στην κατηγορία «Best Young Hair Stylist» έλαβε η Μαρία- Έλενα Καπαγερίδου, ενώ τα silver και bronze βραβεία της ίδιας κατηγορίας απονεμήθηκαν στους Αναστασία Ευφραιμοπούλου και Αλέξανδρο Μάττα, αντίστοιχα. Το βραβείο Platinum της «Best Hair Collection» έλαβε το Gino Hairandmore - Drifter. Επίσης, τα βραβεία gold και silver και bronze της ίδιας κατηγορίας «κέρδισαν» οι Ιωάννα Τζάνη - Fairies, Prestige Τέλης Κίκερης - Neopopulux και Έλενα Βερύκιου - Eden, αντίστοιχα.

Το βραβείο «Λανσάρισμα και καινοτομία της χρονιάς» απέσπασε η Wellaplex (Wella), ενώ η Prestige Telis Kikeris τιμήθηκε ως «Καλλιτεχνική Ομάδα της Χρονιάς». Το βραβείο «Επαγγελματικό εργαλείο της χρονιάς» πήρε το GHD της Wella. Επίσης, τα βραβεία «Εκπαίδευση της Χρονιάς» και «Συνεργάτης της Χρονιάς» απονεμήθηκαν στην Wella.

Αν σου άρεσε κάνε