Μπαίνει και στην αγορά παγωτού ο συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα

Μπαίνει και στην αγορά παγωτού ο συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ UPD 16:32 Δημιουργία 02/07/18, 16:29

Στην ανταγωνιστική αγορά του παγωτού εισέρχεται ο συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα. Προωθεί τη νέα σειρά προϊόντων «θες nicecream», η οποία περιλαμβάνει πέντε γεύσεις παγωτού με πρώτη ύλη από τις φάρμες των Ελλήνων παραγωγών του.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση τα παγωτά είναι χειροποίητα, αυθεντικής ιταλικής συνταγής και παρασκευάζονται από το φρέσκο γάλα των παραγωγών του Συνεταιρισμού. Μπορεί κανείς να τα απολαύσει σε βανίλια, σοκολάτα, πραλίνα, φράουλα και στρατσιατέλα, ενώ υπόσχονται βελούδινη υφή, πλούσια γεύση, χαμηλά λιπαρά και δεν περιέχουν συντηρητικά.

Οι καταναλωτές θα μπορούν να τα βρουν στα νέα καταστήματα του Συνεταιρισμού «ΘΕΣγάλα συν» σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα.

Παράλληλα ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα κινούμενος σε ανοδική τροχιά, επενδύει στην επέκταση των προϊόντων του και του κωδικολογίου του, παράλληλα με το πλάνο ανάπτυξης των συνεταιριστικών παντοπωλείων «ΘΕΣγάλα συν» και με τη μέθοδο franchise, ακολουθώντας πιστά το πλάνο επέκτασης του δικτύου.

Νέα γενιά καταστημάτων

Ο Συνεταιρισμός εγκαινιάζει αυτό το διάστημα το δεύτερο κατάστημα ΘΕΣγάλα συν στη Λάρισα, στο κέντρο της πόλης, στην οδό Κύπρου και 28ης Οκτωβρίου 2. Στα καταστήματα «ΘΕΣγάλα συν», διατίθενται ήδη πάνω από 130 κωδικοί προϊόντων τοπικών Συνεταιρισμών και Ελλήνων παραγωγών, προμηθεύοντας τους καταναλωτές με προϊόντα αρτοποιίας και διαφορετικούς τύπους αλεύρων και ζυμαρικά, γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα και τυριά ΠΟΠ, μαρμελάδες και σάλτσες από Έλληνες παραγωγούς, παρθένο ελαιόλαδο, αλλαντικά από βόεια κρέατα των μελών του ΘΕΣγάλα και παγωτά.

Όλα τα παραπάνω προϊόντα διατίθενται κατ΄οίκον με ένα τηλεφώνημα στο 18140 ή με ηλεκτρονική παραγγελία στο https://eshop.thesgala.gr/ ή στα σταθερά τηλέφωνα: 2111820856 (για Αθήνα - Αγ. Δημήτριος, Μενίδι, Γαλάτσι, Ηλιούπολη, Γλυφάδα), 2311820626 (για Θεσσαλονίκη), 2410554658 (για Λάρισα).

Αν σου άρεσε κάνε