Εθνική Ασφαλιστική: Νέα οργανωτική δομή στη Γενική Διεύθυνση Πωλήσεων & Marketing

Εθνική Ασφαλιστική: Νέα οργανωτική δομή στη Γενική Διεύθυνση Πωλήσεων & Marketing

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ UPD 22:18 Δημιουργία 08/06/23, 22:13
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής της Εθνικής Ασφαλιστικής που στοχεύει στην επιτάχυνση του ρυθμού ανάπτυξης και την απλοποίηση του τρόπου λειτουργίας της, η Γενική Διεύθυνση Πωλήσεων & Marketing της Εταιρίας οργανώνεται πλέον σε επτά ομάδες με συγκεκριμένο αντικείμενο και στόχευση:

-Τέσσερις ομάδες καναλιών Παραγωγής: α) την ομάδα του Ethniki Agency, β) την ομάδα Corporate Sales, γ) την ομάδα Retail Sales και δ) την ομάδα του Bancassurance και

-Τρεις ομάδες ενίσχυσης των καναλιών Παραγωγής μέσω της παροχής υπηρεσιών υψηλού επιπέδου: α) το Marketing, β) την Υποστήριξη Πωλήσεων και γ) την Εκπαίδευση Πωλήσεων

Η Εκπαίδευση Πωλήσεων, που έως τώρα υπαγόταν στην Υποστήριξη Πωλήσεων, πλέον αναβαθμίζεται και στο πλαίσιο της νέας οργάνωσης θα υπάγεται απευθείας στη Γενική Διεύθυνση Πωλήσεων & Marketing, αναδεικνύοντας τον σημαντικό ρόλο που έχει η συνεχής εκπαίδευση στην επίτευξη των μακροχρόνιων στόχων μας.

Με αυτές τις αλλαγές, ολοκληρώνεται και ο οργανωτικός μετασχηματισμός της Γενικής Διεύθυνσης Πωλήσεων & Marketing της Εθνικής Ασφαλιστικής, που ξεκίνησε πριν από περίπου έναν χρόνο, με την αναβάθμιση του ρόλου των Relationship Managers και την απλοποίηση του μοντέλου υποστήριξης των πελατών και συνεργατών μας.
Στη νέα οργανωτική δομή, τις αντίστοιχες ομάδες αναλαμβάνουν:

-Η κυρία Ντέμη Διαμαντοπούλου ως Head of Ethniki Agency Sub-Division η οποία έχει μακρά και επιτυχημένη πορεία στην Εθνική Ασφαλιστική όπου ξεκίνησε να εργάζεται το 1997. Η ομάδα του Ethniki Agency ενισχύεται περαιτέρω με την προσθήκη του Βαγγέλη Κόκκινου ως Senior Relationship Manager και Head of Corporate Sales, Ethniki Agency Sub-Division. Εργάζεται στην Εθνική Ασφαλιστική από το 2004 και έχει μακρά και επιτυχημένη πορεία δουλεύοντας κυρίως πάνω σε μεγάλους εταιρικούς κινδύνους και με μεγάλο αριθμό συνεργατών.

-Η κυρία Ελίζα Βασιλείου ως Head of Corporate Sales Sub-Division. Ξεκίνησε να εργάζεται στην Εθνική Ασφαλιστική το 2014, διαθέτει πολυετή εμπειρία στον ασφαλιστικό κλάδο και προέρχεται από την AIG.

-Ο κ. Άγγελος Μπάρδας ως Head of Retail Sales Sub-Division, εργάζεται στη Διεύθυνση Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής από το 2013 ενώ προηγουμένως είχε εργαστεί στην Attica Bank και την ΑΧΑ.

-Η κυρία Αναστασία Νικολοπούλου ως Head of Bancassurance Division. Εντάχθηκε στην ομάδα της Εθνικής Ασφαλιστικής το 2022. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στον ασφαλιστικό κλάδο και έχει εργαστεί σε ING Greece και ERGO Hellas.

-Ο κ. Γιάννης Σηφάκης, ως Head of Marketing Division. Με πολυετή εμπειρία στον χρηματοπιστωτικό και ασφαλιστικό κλάδο, πριν ενταχθεί στην ομάδα της Εθνικής το 2015, είχε εργαστεί σε Citibank, Τράπεζα Πειραιώς, ING Greece και Αγροτική Ασφαλιστική.

-Ο κ. Μίλτος Τσιάκαλος, ως Head of Sales Operations Sub-Division, ο οποίος αναλαμβάνει από τον Σωτήρη Σοφόπουλο που μετά από 37 χρόνια καταξιωμένης πορείας στην Εθνική αποφάσισε να συνταξιοδοτηθεί από τον ερχόμενο Αύγουστο. Βρίσκεται στην Εθνική Ασφαλιστική από το 2005 και στη Διεύθυνση Υποστήριξης Πωλήσεων από το 2014.

-Ο κ. Γεράσιμος Μπόγρης, ως Head of Sales Training Department, ο οποίος εργάζεται στην Εθνική Ασφαλιστική από το 2006 και διαθέτει πολύπλευρη εμπειρία τόσο στις ασφαλίσεις Αστικής Ευθύνης και Λοιπών Γενικών Κλάδων όσο και στον Κλάδο Ζωής.

-Ο κ. Αντώνης Χρηστίδης ως General Manager, Sales & Marketing. Εντάχθηκε στην ομάδα της Εθνικής το 2022 και προηγουμένως εργάζονταν στην Oliver Wyman.

Αν σου άρεσε κάνε