ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ: Μία νέα συνέργεια με το super market Γαλαξίας

ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ: Μία νέα συνέργεια με το super market Γαλαξίας

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ UPD 17:44 Δημιουργία 06/06/23, 17:39
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Μια ακόμα συνέργεια της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στο Λιανεμπόριο πραγματοποιείται από τις 31 Μαΐου μέχρι και τις 13 Ιουνίου, σε συνεργασία με την ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας, στο πλαίσιο της συνεχούς προβολής και ανάδειξης του σήματος της Κοινότητας.

Ειδικότερα, στα 173 καταστήματα του ΓΑΛΑΞΙΑ-Το ελληνικό σούπερ μάρκετ, σε όλη την Ελλάδα για δύο εβδομάδες το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ενημερώνεται για την ενέργεια, με κεντρικό μήνυμα το «Το ‘ψαξες;». Ταυτόχρονα θα μπορεί να αναζητά κατά τις αγορές του τα προϊόντα που φέρουν το σήμα «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» και διατίθενται ειδική προσφορά.

Αναλυτικά, οι πελάτες της αλυσίδας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα την πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ μέσα από την παρουσίαση της ενέργειας στο προωθητικό 15ήμερο Φυλλάδιο του ΓΑΛΑΞΙΑ-Το ελληνικό σούπερ μάρκετ, με σηματοδότηση ραφιών στα προϊόντα που περιλαμβάνονται στη Συνέργεια, με την ταυτόχρονη προβολή στα digital κανάλια ΓΑΛΑΞΙΑ, καθώς και με συνεργάτιδες-προωθήτριες σε συγκεκριμένες ημέρες, οι οποίες θα ενημερώνουν τους καταναλωτές για την Πρωτοβουλία.

Στη δράση συμμετέχουν 14 εταιρίες-Μέλη της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και συγκεκριμένα οι Agrino, ΕΨΑ, Ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ, ΚΥΚΝΟΣ, Aβγά Βλαχάκη, Χρυσά Αυγά, Ούζο Πλωμαρίου, ΧΙΩΝ, Δίρφυς, Μέλι Αττική, Septona, Ιωνική Σφολιάτα, 3αλφα, Οικογένεια Χριστοδούλου.

Αν σου άρεσε κάνε