Νέες «έξυπνες» ηλεκτρικές συσκευές κουζίνας διαθέτει στην αγορά η Xiaomi

Νέες «έξυπνες» ηλεκτρικές συσκευές κουζίνας διαθέτει στην αγορά η Xiaomi

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ UPD 17:31 Δημιουργία 10/03/23, 17:27
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Τη διάθεση των νέων έξυπνων ηλεκτρικών συσκευών για την κουζίνα ανακοίνωσε σήμερα η Xiaomi, ο παγκόσμιος τεχνολογικός κολοσσός με το μεγαλύτερο δίκτυο ΑΙοΤ.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, από τις 9 Μαρτίου 2023, κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά τα Xiaomi Smart Cooking Robot, Xiaomi Smart Blender, Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4L και Xiaomi Electric Kettle 2, καλύπτοντας όλες τις καθημερινές ανάγκες μιας οικογένειας

Όπως ανακοινώθηκε μεταξύ άλλων, το νέο Xiaomi Smart Cooking Robot χάρη στο απόλυτα ακριβές σύστημα μαγειρέματος και ελέγχου της θερμοκρασίας (από 35 μέχρι και 180 βαθμούς), καθοδηγεί με απλό τρόπο, βήμα-βήμα μέσα από την έξυπνη οθόνη, για την εκτέλεση των πάνω από 200 προ-εγκατεστημένων συνταγών.

Το Xiaomi Smart Blender επιτρέπει μεταξύ άλλων την παρασκευή δροσερών ή ζεστών ροφημάτων αλλά και για την παρασκευή σούπας, η Xiaomi έχει τη λύση με το νέο Xiaomi, διαθέτοντας διπλό σύστημα ψύξης και θέρμανσης για την προετοιμασία ροφημάτων όλης της οικογένειας,

Το Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4L με 4 λίτρα χωρητικότητας μπορεί να ετοιμάσει συνταγές για έως και 5 άτομα. Είτε πρόκειται για ψήσιμο, μαγείρεμα, απόψυξη ή άλλη λειτουργία, το Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4L μπορεί να τα κάνει όλα, βάζοντας τέλος στην ανάγκη για πολλές συσκευές που πιάνουν χώρο.

Τέλος, ο νέος βραστήρας Xiaomi Electric Kettle 2, με το νέο έξυπνο σχεδιασμό για άνετη χρήση και τέλεια διάχυση της θερμότητας, μπορεί να ετοιμάσει μέχρι και 8 ποτήρια ζεστού νερού σε μια μόλις χρήση.

Το Xiaomi Smart Cooking Robot, Xiaomi Smart Blender και Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4L, είναι πλήρως συμβατές με την εφαρμογή Xiaomi Home App, ώστε ο χρήστης να έχει τον απόλυτο έλεγχο των συσκευών από απόσταση και να προγραμματίζει τη λειτουργία τους ανάλογα με το πλάνο της ημέρας.

Όπως ανακοινώθηκε το σύνολο των παραπάνω προϊόντων είναι διαθέσιμα από το επίσημο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών της Info Quest Technologies, επίσημο διανομέα της Xiaomi για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Αν σου άρεσε κάνε