Εφραίμογλου: «Το ΕΒΕΑ εντατικοποιεί την συνεργασία του με Δίκτυο CSR Hellas»

Εφραίμογλου: «Το ΕΒΕΑ εντατικοποιεί την συνεργασία του με Δίκτυο CSR Hellas»

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ UPD 17:19 Δημιουργία 16/02/23, 17:16
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Τιμητική διάκριση στην πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου, απένειμε το Δίκτυο CSR Hellas, για τη συνεισφορά του επιμελητηρίου στο δίκτυο.

Η απονομή πραγματοποιήθηκε στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δικτύου, τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου και σύμφωνα με ανακοίνωση, απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις στις 17 εταιρείες-μέλη του Δικτύου, ως αναγνώριση της πολύτιμης συνεργασίας και διαρκούς συνεισφοράς τους στο έργο του CSR Hellas.

Παραλαμβάνοντας την τιμητική διάκριση, η κυρία Σοφία Εφραίμογλου-Κουνενάκη είπε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω το CSR Hellas που τιμά τη συνεργασία του με το ΕΒΕΑ, η οποία ξεκίνησε το 2000 με τη συμμετοχή του ΕΒΕΑ ως ένα από τα 16 ιδρυτικά μέλη του CSR Hellas. Η σταθερή εκπροσώπηση του ΕΒΕΑ στο ΔΣ του CSR Hellas καταδεικνύει όχι μόνο το ενδιαφέρον μας για την πορεία του οργανισμού, αλλά και τη σημασία που δίνουμε στη συνεργασία μαζί του για την ανάπτυξη δράσεων σε τομείς εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης που αφορούν πάνω από 120.000 επιχειρήσεις με έδρα την Αθήνα. Με την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας το 2021, καθώς και την εντατικοποίηση της συνεργασίας μας το επόμενο διάστημα ευελπιστώ στην ανάπτυξη πρωτοβουλιών με γνώμονα την υποστήριξη της διοικητικής λειτουργίας των μελών, μέσα από τη διάχυση πληροφοριών για θέματα που τους αφορούν, αλλά και την ενίσχυση της θέσης τους στη διεθνή αγορά».

Αν σου άρεσε κάνε