Όμιλος UNISON: Ισχυρή αύξηση πωλήσεων για το 2021

Όμιλος UNISON: Ισχυρή αύξηση πωλήσεων για το 2021

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ UPD 14:57 Δημιουργία 23/11/22, 14:54
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Με ισχυρή αύξηση πωλήσεων κατά 22,6% (στα €50,1 εκατ.) έκλεισε την οικονομική του χρήση για το 2021 ο Όμιλος UNISON, σημειώνοντας αυξημένες οικονομικές επιδόσεις για ακόμη μία χρονιά και ενισχύοντας περαιτέρω την ηγετική του θέση.

Παρά το ασταθές οικονομικό περιβάλλον που προκάλεσε η πανδημία, ο Όμιλος UNISON κατέγραψε για ακόμη μια χρονιά αναπτυξιακή πορεία, εστιάζοντας στην προσθήκη νέων συμβολαίων, την επέκταση της συνεργασίας με υφιστάμενους πελάτες, καθώς και τη διεύρυνση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ο Όμιλος, ο οποίος από το 2018 έχει αποσχιστεί από την πολυεθνική ISS αποτελώντας πλέον αμιγώς ελληνική ιδιοκτησία, σημειώνει διαρκή ανοδική πορεία, με τον μέσο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης την τελευταία διετία να ξεπερνά το 14%. Ακόμη πιο ευοίωνες είναι οι προβλέψεις για το κλείσιμο του τρέχοντος οικονομικού έτους, βάσει των οποίων εκτιμάται περαιτέρω ανάπτυξη που θα αγγίξει το 40%.

Όπως σημειώνει η κυρία Μαρίκα Ρέλλα, CEO του Ομίλου UNISON: «Η σταθερή αναπτυξιακή πορεία του συνόλου των εταιρειών μας τα τελευταία χρόνια είναι οργανική και αντικατοπτρίζει την τεχνογνωσία του Ομίλου, την ποιότητα των υπηρεσιών, την ανταγωνιστική μας τοποθέτηση στην αγορά, καθώς και τη διατήρηση μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες μας».

Αν σου άρεσε κάνε