Δέσμευση Έλον Μασκ, κλείνει την Παρασκευή το deal για το Twitter

Δέσμευση Έλον Μασκ, κλείνει την Παρασκευή το deal για το Twitter

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ UPD 21:45 Δημιουργία 25/10/22, 21:38
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Την Παρασκευή δεσμεύτηκε να κλείσει την εξαγορά του Twitter έναντι 44 δισ. δολαρίων, ο Έλον Μασκ κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης με στελέχη τραπεζών που θα συμβάλουν στη χρηματοδότηση.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Bloomberg, οι τράπεζες, οι οποίες παρέχουν χρηματοδότηση χρέους 13 δισ. δολάρια, έχουν ολοκληρώσει τη σύνταξη της τελικής πιστωτικής συμφωνίας και βρίσκονται στη διαδικασία υπογραφής των εγγράφων -ένα από τα τελευταία βήματα προτού στείλουν τα χρήματα στον Έλον Μασκ, όπως σημείωσαν οι πηγές.

Σύμφωνα πάντα με το Bloomberg, οι τράπεζες αναμένεται απόψε να λάβουν μια ειδοποίηση δανεισμού -ένα από τα τελευταία απαιτούμενα έγγραφα- ενώ τα χρήματα αναμένεται να κατατεθούν σε δεσμευμένο λογαριασμό την Πέμπτη.

Όπως υπενθυμίζει το Bloomberg, οι τράπεζες είχαν ήδη αρχίσει να ετοιμάζουν τα σχετικά έγγραφα, ωστόσο μέχρι πρότινος ο πάντα απρόβλεπτος Έλον Μασκ προσπαθούσε να αποσυρθεί από την εξαγορά. Παρόλα αυτά, οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν ότι η εξαγορά βρίσκεται στα τελευταία στάδια.

Τόσο η Morgan Stanley, όσο και η Twitter, αρνήθηκαν να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο, ενώ εκπρόσωποι του Έλον Μασκ δεν ήταν άμεσα διαθέσιμοι για σχολιασμό.

Αν σου άρεσε κάνε