Νέος γενικός διευθυντής του ΣΕΒ ένας διδάκτορας τεχνητής νοημοσύνης

Νέος γενικός διευθυντής του ΣΕΒ ένας διδάκτορας τεχνητής νοημοσύνης

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ UPD 17:22 Δημιουργία 18/10/22, 15:02
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Τα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή του ΣΕΒ αναλαμβάνει από την 1η Νοεμβρίου 2022 ο Δρ. Γιώργος Ξηρογιάννης, μέχρι σήμερα αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Συνδέσμου.

O κ. Γιώργος Ξηρογιάννης διαδέχεται στη γενική διεύθυνση τον Αλέξανδρο Χατζόπουλο, ο οποίος μετά από τέσσερα γόνιμα χρόνια προσφοράς στην υπηρεσία του ΣΕΒ, αποχωρεί από τον οργανισμό για να συνεχίσει τη σταδιοδρομία του στον χώρο των επιχειρήσεων.

Ο Δρ. Γιώργος Ξηρογιάννης είναι διδάκτωρ (Ph.D.) τεχνητής νοημοσύνης του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Heriot-Watt, Edinburgh, Βρετανία, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (M.Sc.) στην τεχνητή νοημοσύνη από το Bristol University, Βρετανία και πτυχιούχος μαθηματικός του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Στο παρελθόν διατέλεσε Ανώτερος Διευθυντής στην PwC, όπου διεύθυνε σημαντικά έργα Strategy & Operations στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει διδάξει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά μαθήματα στο πανεπιστήμιο Πειραιά και το πανεπιστήμιο Αιγαίου. Διαθέτει σημαντικό συγγραφικό και επιστημονικό έργο σε θέματα τεχνολογιών αιχμής και σύγχρονης επιχειρηματικότητας.

Αν σου άρεσε κάνε