Ολοκλήρωση εξαγοράς δραστηριοτήτων της ΧΑΛΥΨ Δομικά Υλικά από τον όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ

Ολοκλήρωση εξαγοράς δραστηριοτήτων της ΧΑΛΥΨ Δομικά Υλικά από τον όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ UPD 13:49 Δημιουργία 12/01/22, 13:45
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Την ολοκλήρωση της εξαγοράς των δραστηριοτήτων αδρανών υλικών και σκυροδέματος της εταιρείας ΧΑΛΥΨ Δομικά Υλικά ΑΕ ανακοίνωσε ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στον τομέα των αδρανών υλικών, η επένδυση διευρύνει το γεωγραφικό αποτύπωμα του ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ και ενισχύει την ανταγωνιστικότητα του στη δυναμικά αναπτυσσόμενη αγορά της Αττικής. Ο όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ αποκτά τη δυνατότητα διάθεσης ενός διευρυμένου προϊοντικού χαρτοφυλακίου αδρανών υλικών για χρήση στην παραγωγή σκυροδέματος, ασφαλτικού σκυροδέματος, τσιμέντου, ασβεστοκονίας και οδοστρωσίας, με αποτέλεσμα την ολοκληρωμένη υποστήριξη των πελατών του στην κατασκευή κάθε έργου υποδομής.

Στον τομέα του σκυροδέματος, συνεχίζοντας να υλοποιεί με συνέπεια την «πράσινη» στρατηγική του, ο όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ προτίθεται να διαθέσει άμεσα και από τις νέες μονάδες παραγωγής τη νέα «πράσινη» σειρά σκυροδεμάτων με χαμηλό ανθρακικό αποτύπωμα ECOPact. Με αυτό τον τρόπο, επιβεβαιώνει τη δέσμευσή του να ηγηθεί της μετάβασης σε κατασκευές χαμηλότερου ανθρακικού αποτυπώματος.

Επίσης, σημειώνεται ότι με την προσθήκη των νέων εργαζομένων που όλοι τους ανεξαιρέτως γίνονται πλέον μέρος της οικογένειας του ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ χωρίς την παραμικρή αλλαγή στα εργασιακά τους δικαιώματα και την κατάσταση απασχόλησής τους, ενδυναμώνεται περαιτέρω το ανθρώπινο δυναμικό, το οποίο για τον όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες ανταγωνιστικότητας και δημιουργίας αξίας.

Ο Δημήτρης Χανής, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, ανέφερε σχετικά «Σήμερα ολοκληρώθηκε με επιτυχία μια στρατηγική επένδυση για τον όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ που συμβάλει σημαντικά στην ενίσχυση της ανταγωνιστικής μας θέσης στην Αττική και ενισχύει περαιτέρω την ηγετική μας θέση στον κλάδο των δομικών υλικών στην Ελλάδα. Με ιδιαίτερη χαρά, καλωσορίζουμε τους νέους εργαζόμενους στη μεγάλη οικογένεια του ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ και σε ένα περιβάλλον αριστείας, εμπιστοσύνης και σεβασμού. Συνεχίζουμε το δυναμικό επενδυτικό μας πρόγραμμα επιβεβαιώνοντας την πίστη του ομίλου μας στις δυνατότητες και τις προοπτικές της ελληνικής κοινωνίας και εθνικής οικονομίας».

Αν σου άρεσε κάνε