Ανθεκτική στον Covid-19 η Wind

Ανθεκτική στον Covid-19 η Wind

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ UPD 12:00 Δημιουργία 27/05/21, 11:40
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Ανθεκτικότητα στις δυσκολίες που δημιούργησε η πανδημία στην ελληνική οικονομία κατάφερε να επιδείξει η Wind, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, η οποία παρουσιάζει τα οικονομικά αποτελέσματα του Α' τριμήνου του 2021.

Η εταιρεία μάλιστα πέτυχε ανάπτυξη στη συνδρομητική της βάση σε νοικοκυριά κι επιχειρήσεις και σημείωσε πρόοδο σε όλους τους στρατηγικούς της στόχους. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, τα συνολικά έσοδα από υπηρεσίες είναι 125 εκατ. ευρώ με πολύ μικρή μείωση 0,5% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Η ανάπτυξη των εσόδων κατά τη διάρκεια του τριμήνου βελτιώθηκε από μήνα σε μήνα και τον Μάρτιο σημείωσε αύξηση 3,7% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρσι.

«Παρά τις συνεχιζόμενες προκλήσεις συνεχίσαμε να σημειώνουμε ικανοποιητική πρόοδο έναντι των στρατηγικών μας προτεραιοτήτων και το 2021. Συνεχίσαμε τις επενδύσεις, διατηρήσαμε έντονη την εστίαση μας σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, στην επιτάχυνση των ψηφιακών μας λειτουργιών & υπηρεσιών και στις αδιάκοπες προσπάθειές μας για την παροχή εξαιρετικής εξυπηρέτησης στους πελάτες μας.Καθώς το εξωτερικό περιβάλλον φαίνεται να σταθεροποιείται, είμαστε σίγουροι πως θα συνεχίσουμε το ίδιο αποτελεσματικά την εμπορική μας δυναμική, με στόχο την θετική μας ανάπτυξη και το 2021.», σχολίασε σχετικά με τα αποτελέσματα του Α' τριμήνου 2021, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της WIND Ελλάς, Νάσος Ζαρκαλής.

Αν σου άρεσε κάνε